Barn- och ungdoms­mottagningen Hallands sjukhus Kungsbacka, Kungsbacka

Entré 1 norra, målpunkt C, plan 4

Visa på kartaVägbeskrivning

Telefonnummer

0300-56 50 09

Öppet idag

Stängt

  Telefontid idag

  Stängt

   Fler tider och telefonnummer

   Telefontider

   • Mån - Fre06:00 - 11:30 Inringning
   • Mån - Fre08:45 - 13:45 Utringning

   Öppettider

   • Mån - Fre08:15 - 12:00
   • Mån - Tor13:00 - 16:30
   • Fre13:00 - 14:00
   Besöksadress:
   Entré 1 norra, målpunkt C, plan 4
   Län, kommun:
   Hallands län, Kungsbacka
   Postadress:
   Barn- och ungdomsmottagningen, Hallands Sjukhus Kungsbacka, 434 80 Kungsbacka

   Vägbeskrivning

   Hitta hit:

   Anmälan sker i barn- och ungdomsmottagningens väntrum. Mottagningen ligger på Sjukstugegatan 16, 434 40 Kungsbacka. Målpunkt C, plan 4.

   Barn- och ungdomsmottagningen i Kungsbacka är en specialistmottagning för barn och ungdomar som är 17 år eller yngre. Hos oss utreds, behandlas och följs barn och ungdomar med kroniska sjukdomar. Alla besök är tidsbokade. Till oss kommer du på remiss från annan läkare eller på egen vårdbegäran. Tillhör Region Halland och finns på Hallands sjukhus Kungsbacka.

   Driftsform

   Driftsform: Region

   Information till patienter

   Inom barn och ungdomssjukvården på Region Halland, arbetar vi för att bevaka och utveckla barns och ungdomars rätt inom barnsjukvården.

   FN:s barnkonvention definierar barns rättigheter. För dig som är barn eller ungdom och vistas på sjukhus har NOBAB (Nordiskt nätverk för barn och ungas rätt och behov inom hälso- och sjukvård) utifrån barnkonventionen tagit fram riktlinjer för att säkra att du bemöts och vårdas på bästa sätt.

   Ålder

   Vi tar emot patienter som är 17 år eller yngre.

   Publicerad: 2021-02-18

   När du kommer till vårt väntrum anmäler du dig via din mobil. Du får ett sms en stund innan besöket där du kan anmäla dig. Anmälan är öppen under 30 minuter innan ditt besök. Fick du inget sms? Skanna den QR-kod som finns i väntrummet och meddela personalen så får du ett sms inför ditt besök nästa gång.

   Sitt sedan ner i väntrummet tills vi kallar in dig.

   Anmälan via mobilen gör att du kan gå direkt till mottagningen och minskar risken för trängsel och köer i receptionen.

   Publicerad: 2020-05-26

   Alla besök till vården behöver inte ske på en mottagning. Ett besök kan också vara via video eller telefon. Du väljer det som passar dig. Ibland måste besöket ske på en mottagning som exempelvis när du ska ta prover eller göra en undersökning. Om du har ett bokat besök på mottagning som du hellre vill ha via video eller telefon, kontakta oss för mer information.

   Fler sätt att besöka vården

   Publicerad: 2019-05-08

   Det krävs en remiss för att få komma till oss. Remiss kan du få via vårdcentralen, skolhälsovården eller annan vårdgivare.

   Du kan också skriva en egenremiss här på 1177. Att skicka en egenremiss till oss innebär inte automatiskt att du får komma till vår mottagning, du kan bli hänvisad att först gå till din vårdcentral. Här kan du läsa mer om remissregler i Halland.

   Till toppen av sidan