Capio hälsocentral Dragonen

Ridvägen 12

Visa på kartaVägbeskrivning

Telefonnummer

090-785 91 48

Öppet idag

Stängt

  Telefontid idag

  Stängt

   Fler tider och telefonnummer

   Telefontider

   • Mån - Fre08:00 - 17:00 Återuppringning

   Öppettider

   • Mån - Fre08:00 - 17:00
   Besöksadress:
   Ridvägen 12
   Län, kommun:
   Västerbottens län, Umeå
   Postadress:
   Ridvägen 12, 903 25 Umeå
   Webbplats:
   https://capio.se/narsjukvard/vasterbotten/umea-dragonen-halsocentral

   När det är din tur för vaccinering kan du boka tid på den hälsocentral där du vill bli vaccinerad. Det behöver inte var den du är listad på. Du kan även boka tid på en central vaccinationsmottagning i Umeå eller Skellefteå. Du bokar tid via e-tjänsten Boka tid för vaccination mot covid-19 eller genom att ringa valfri hälsocentral. Hälsocentralen kan också hjälpa dig att boka tid på en central vaccinationsmottagning.

   På sidan Vaccination mot covid-19 i Västerbotten kan du se var det finns lediga tider i länet som du kan boka själv. Tider erbjuds utifrån tillgång till vaccin.

   Läs mer på sidan När och hur kan jag vaccinera mig mot covid-19?

   • Egenprovtagning vuxna:
    Information om vart du hämtar provtagningskit och tillvägagångssätt:
    Egenprovtagning covid-19

    Egenprovtagning barn mellan 6-18 år:
    Tyvärr är provtagningskiten för barn slut på hälsocentralen. Information om vart du hämtar provtagningskit och tillvägagångssätt se länk ovan. Om du behöver hjälp med provtagningen (EFTER ATT DU HÄMTAT UT PROVTAGNINGSKIT) är du välkommen till Dragonens Hälsocentral måndagar, onsdagar, torsdagar och fredagar 13.15-13.45. Tisdagar 14.15-14.45.

    Vänta utanför infektionsingången (som du finner till höger om huvudentrén märkt med gul/svart tejp och ring på angivet telefonnummer som du finner på dörren så kommer personal och möter upp. Ingen förbokning behövs för åldersgrupper enl ovan.

   • Du som är 6-17 år och mår psykiskt dåligt ska i första hand ringa Kontaktcenter barn och unga psykisk hälsa Västerbotten, för att få stöd och rådgivning. Det gäller också dig som är vårdnadshavare eller närstående. 

     

    Telefon: 1177, knappval 2

    Telefontider: måndag-fredag 8-17

   Välkommen till Capio Hälsocentral Dragonen!

   Om du blir sjuk och behöver rådgivning tar vi hand om dig. Du ska inte behöva vänta länge, därför anstränger vi oss för att det ska vara enkelt att nå oss. Hos oss får du ett professionellt omhändertagande med ett gott bemötande. Du erbjuds fast läkarkontakt med erfarna distriktsläkare.


   Vi erbjuder även: distriktssköterskemottagning, arbetsterapi, barn- och mödravårdscentral, diakon, dietist, psykolog, sjukgymmnast och medicinsk fotvård.


   Välkommen att lista dig hos oss!

   Driftsform

   Driftsform: Privat