Stockholms Kiropraktor och Rehabklinik, Östermalm

Karlavägen 98, 6tr, STOCKHOLM

Visa på kartaVägbeskrivning

Telefonnummer
Telefontider
DagÖppettiderKommentarer
Måndag08.00–12.00
Måndag13.30–16.00
Tisdag08.00–12.00
Tisdag13.30–16.00
Onsdag08.00–12.00
Onsdag13.30–16.00
Torsdag08.00–12.00
Torsdag13.30–16.00
Fredag08.00–12.00
Fredag13.30–15.00
LördagStängt
SöndagStängt

Öppettider
DagÖppettiderKommentarer
Måndag08.00–17.00
Tisdag08.00–17.00
Onsdag08.00–17.00
Torsdag08.00–17.00
Fredag08.00–16.00
LördagStängt
SöndagStängt

Besöksadress:
Karlavägen 98, 6tr, STOCKHOLM
Län, kommun:
Stockholms län, Stockholm
Postadress:
Karlavägen 98, 115 26 STOCKHOLM
Webbplats:
http://www.sthlmkirorehab.se

Vägbeskrivning

Hitta hit:

Vi finns på Karlavägen 98 i Garnisonen.

T-bana: Röd linje 13 till Karlaplan, uppgång Karlaplan mot Värtavägen/Fältöversten. Ca 300 m att gå.

Buss: Buss 4 stannar utanför Karlavägen 98.

Bil: Parkeringsmöjligheter finns på gatan utanför eller i P-hus med infart fr Banérgatan 30.

Välkommen till primärvårdsrehabilitering Stockholms Kiropraktor & Rehabklinik.

Här arbetar legitimerade arbetsterapeuter, dietister, fysioterapeuter och kiropraktorer. Vi erbjuder undersökning, behandling och rehabträning, individuellt eller i grupp.

Kiropraktorer och fysioterapeuter arbetar bland annat med att diagnostisera, undersöka och behandla besvär från leder, muskler och nervsystem.

Arbetsterapeuterna arbetar bl a med hjälpmedel, aktivitetsbedömning, ergonomi, stressrelaterad problematik samt handrehabilitering.

Dietisterna tar emot patienter med kostrelaterade sjukdomar.

Vi har även team som utför hemrehabilitering i upptagningsområdet Östermalm, Norrmalm, Kungsholmen och Södermalm. Hemrehabiliteringsteamen består av arbetsterapeut, fysioterapeut och vid behov dietist.

Läs gärna mer om oss på www.sthlmkirorehab.se.

Driftsform: Privat

Primärvårdsrehabilitering är till för dig med nedsatt funktionsförmåga eller aktivitetsbegränsning till följd av sjukdom eller skada. Alla åldrar tas emot och det behövs ingen remiss.

Hembesök och hemrehabilitering för patienter som skrivs ut från slutenvården prioriteras.

 • Arbetsterapeuten kartlägger aktivitets- och funktionsförmåga hos personer som på grund av sjukdom eller skada har svårt att klara sin personliga vård eller delta i vardagens aktiviteter. Arbetsterapeuten kan också prova ut olika fysiska och kognitiva hjälpmedel, bedöma om bostaden behöver anpassas och utfärda intyg till ansökan om bostadsanpassningsbidrag.

 • Dietisten bedömer och behandlar kost- och nutritionsrelaterade sjukdomar eller tillstånd. Det kan till exempel vara aktuellt vid diabetes, mag- och tarmproblem och undernäring. Dietisten kan också förskriva speciallivsmedel och nutritionsprodukter.

 • Fysioterapeuten undersöker, bedömer och behandlar sjukdomar och skador inom rörelsesystemet och har även kompetens inom neurologiska sjukdomar, äldres hälsa, mental hälsa, smärtrehabilitering mm. Fysioterapi syftar till att återvinna eller bibehålla optimal rörelse- och funktionsförmåga hos personer som drabbats av sjukdom eller skada.

 • Hemrehabilitering innebär rehabilitering i patientens hem- och närmiljö.  Målet med rehabiliteringen är att göra vardagen så självständig och trygg som möjligt.

  Arbetsterapeut, fysioterapeut och dietist arbetar ofta i team tillsammans med patienten för att få en helhetsbild av tillvaron. Arbetsterapeuten och fysioterapeuten kan prova ut olika hjälpmedel, bedöma om bostaden behöver anpassas och utfärda intyg till ansökan om bostadsanpassningsbidrag. Dietisten kan tillhandahålla stöd kring mat och måltider för att förbättra förutsättningar för tillfrisknande och rehabilitering.

 • Om du har en funktionsnedsättning eller råkat ut för en skada kan hjälpmedel öka dina möjligheter att leva ett aktivt och självständigt liv. Behovet av hjälpmedel bedöms utifrån din situation och regionens regler för förskrivning.  
  Hjälpmedel - 1177  
   

 • Kiropraktorn undersöker, bedömer och behandlar besvär i framför allt rygg, nacke och axlar. Behandlingen är inriktad på att lindra smärta och stelhet och få en bra funktion i muskler och leder. Olika manuella behandlingsmetoder kombineras med rådgivning och träningsprogram.

 • Primärvårdsrehabiliteringar erbjuder patientutbildningar och grupper, det kan till exempel vara artrosskola, smärtskola, KOL-skola och balans- och styrketräning i grupp.

Åldersregler

Vi tar emot patienter i alla åldrar.

Till toppen av sidan