Barnavårdscentralen Vä

Ubbes väg 7, Kristianstad

Visa på kartaVägbeskrivning

Telefonnummer
044-309 04 31
Öppet idag
 • 08:00 - 17:00
Telefontid idag

Stängt

  Fler tider och telefonnummer

  Telefontider
  • Mån - Ons11:00 - 12:00
  Öppettider
  • Mån - Fre08:00 - 17:00

  Besöksadress:
  Ubbes väg 7, Kristianstad
  Län, kommun:
  Skåne län, Kristianstad
  Postadress:
  Vårdcentralen Vä, Barnavårdscentralen, Ubbes väg 7, 291 65 Kristianstad
  Webbplats:
  https://www.1177.se/Hitta-vard/Kontakt/?hsaid=SE162321000255-O17724

  Vägbeskrivning

  Hitta hit:

  Närmaste busshållplats är Vä Bäckvägen.

  Entré till barnavårdscentralen Vä

  När du har fått barn är du välkommen till oss. Vi ger dig stöd under ditt barns uppväxt. Du bestämmer själv hur ofta du vill träffas och vad du vill ha hjälp med. Alla besök och undersökningar är gratis.


  Hos oss arbetar sjuksköterskor och läkare som är specialistutbildade för vård av barn. Vi utför bland annat hembesök, vaccinationer och undersökningar av ditt barns hälsa och utveckling fram till skolstart. Du kan även få råd och stöd om amning eller om ditt barn är sjukt.

  Driftsform

  Driftsform: Region

  • Till oss kommer du och ditt barn på hälsobesök enligt barnhälsovårdens nationella program. I det ingår undersökningar av ditt barns hälsa och utveckling, samt vaccinationer enligt det svenska vaccinationsprogrammet.

  • I våra föräldragrupper kan du skapa kontakter med andra föräldrar och utbyta erfarenheter. Du får bland annat lära dig om barns utveckling och behov av sömn, mat och nära relationer.

  • Att bli förälder är en stor och omvälvande förändring i livet och många känner oro eller nedstämdhet under barnets första år.

   Du kan få hjälp av psykologen när du har frågor om dina känslor, din föräldraroll eller ditt barns beteende och utveckling. Hit kan du också vända dig vid oförutsägbara livshändelser som påverkar dig och din familj.

  • Om du har frågor eller vill boka en tid kan du kontakta någon av våra sjuksköterskor som är specialistutbildade i hälso- och sjukvård för barn.

  Till toppen av sidan