Barnavårdscentralen Näsby

Näsbychaussén 70, Kristianstad

Visa på kartaVägbeskrivning

Telefonnummer
Telefontider
DagÖppettiderKommentarer
Måndag08.00–09.00
Tisdag11.30–12.00
Onsdag08.00–09.00
Torsdag08.00–09.00
Fredag08.00–09.00
Fredag11.30–12.00
LördagStängt
SöndagStängt

Öppettider
DagÖppettiderKommentarer
Måndag08.00–17.00Tidsbokade besök
Tisdag08.00–17.00Tidsbokade besök
Onsdag08.00–17.00Tidsbokade besök
Torsdag08.00–17.00Tidsbokade besök
Fredag08.00–17.00Tidsbokade besök
LördagStängt
SöndagStängt

Besöksadress:
Näsbychaussén 70, Kristianstad
Län, kommun:
Skåne län, Kristianstad
Postadress:
Näsbychaussén 70, 291 36 Kristianstad
Webbplats:
https://www.1177.se/Hitta-vard/Kontakt/?hsaid=SE162321000255-O17596

Vägbeskrivning

Hitta hit:

Närmaste busshållplats är Kristianstad Näsby Vårdcentral.

Hitta på plats:

Vi finns på entréplan.

Bild på Barnavårdscentralen Näsby

När du har fått barn är du välkommen till oss. Vi ger dig stöd under ditt barns uppväxt. Du bestämmer själv hur ofta du vill träffas och vad du vill ha hjälp med. Alla besök och undersökningar är gratis.


Hos oss arbetar sjuksköterskor och läkare som är specialistutbildade för vård av barn. Vi utför bland annat hembesök, vaccinationer och undersökningar av ditt barns hälsa och utveckling fram till skolstart. Du kan även få råd och stöd om amning eller om ditt barn är sjukt.


Vi har nära kontakt med förskolor och samarbetar med andra specialister inom barns utveckling och hälsa.


Vi är en del av Familjehuset Näsby. Här finns personal och verksamheter samlade för hela din familj genom barnmorskemottagning, öppen förskola och social rådgivning.


Här erbjuds du både individuellt stöd och olika former av grupper som till exempel babycafé, föräldrautbildningar och tematräffar om bland annat olycksfall i hemmet, gränssättning och parrelationer.

Driftsform: Region

 • Till oss kommer du och ditt barn på hälsobesök enligt barnhälsovårdens nationella program. I det ingår undersökningar av ditt barns hälsa och utveckling, samt vaccinationer enligt det svenska vaccinationsprogrammet.

 • Vi är en del av familjecentralen Familjehuset Näsby.

  Familjecentralen är en mötesplats för föräldrar och barn upp till sex år. Här finns barnmorskemottagning, barnavårdscentral, öppen förskola och social rådgivning.

  Information om familjecentralens utbud och aktiviteter samt gemensamma öppettider:

  Familjehuset Näsby

   

 • I våra föräldragrupper kan du skapa kontakter med andra föräldrar och utbyta erfarenheter. Du får bland annat lära dig om barns utveckling och behov av sömn, mat och nära relationer.

 • Att bli förälder är en stor och omvälvande förändring i livet och många känner oro eller nedstämdhet under barnets första år.

  Du kan få hjälp av mödra- och barnhälsovårdspsykologen när du har frågor om dina känslor, din föräldraroll eller ditt barns beteende och utveckling. Hit kan du också vända dig vid oförutsägbara livshändelser som påverkar dig och din familj.

 • Om du har frågor eller vill boka en tid kan du kontakta någon av våra sjuksköterskor som är specialistutbildade i hälso- och sjukvård för barn.

 • Hos oss får du lära dig den grundläggande tekniken för att massera ditt spädbarn. Spädbarnsmassage är ett enkelt sätt att stärka kontakten mellan dig och ditt barn.

Till toppen av sidan