Barnavårdscentralen Granbacken, Malmö

Granbacksvägen 101, Malmö

Visa på kartaVägbeskrivning

Telefonnummer
040-623 47 31
Öppet idag

Stängt

  Telefontid idag

  Stängt

   Fler tider och telefonnummer

   Telefontider
   • Mån - Fre09:00 - 09:30 Telefonsvarare 24h
   Öppettider
   • Mån - Fre08:00 - 16:30

   Besöksadress:
   Granbacksvägen 101, Malmö
   Län, kommun:
   Skåne län, Malmö
   Postadress:
   BVC Granbacken, Granbacksvägen 101, 212 31 Malmö
   Webbplats:
   https://www.1177.se/Hitta-vard/Kontakt/?hsaid=SE162321000255-O17645

   Vägbeskrivning

   Hitta hit:

   Buss nr 6 till hållplats Malmö Videdal

   Eller

   Buss 170 till hållplats Malmö Videdal

   Bild på Barnavårdscentralen Granbacken

   När du har fått barn är du välkommen till oss. Vi ger dig stöd under ditt barns uppväxt. Du bestämmer själv hur ofta du vill träffas och vad du vill ha hjälp med. Alla besök och undersökningar är gratis.


   Hos oss arbetar sjuksköterskor och läkare som är specialistutbildade för vård av barn. Vi utför bland annat hembesök, vaccinationer och undersökningar av ditt barns hälsa och utveckling fram till skolstart. Du kan även få råd och stöd om amning eller om ditt barn är sjukt.


   Vi har nära kontakt med förskolor och samarbetar med andra specialister inom barns utveckling och hälsa.


   Vi erbjuder dig och ditt barn en lugn och harmonisk miljö, där det personliga mötet är viktigast. Vår personal har lång erfarenhet och stor kompetens inom barnhälsovård.

   Driftsform

   Driftsform: Region

   Information till patienter

   Om oss:

   Vi följer Primärvården Skånes basprogram för barnhälsovården. Vi vänder oss till familjer med barn 0-6 år, där vi erbjuder stöd och råd om barns hälsa och utveckling. Vår barnavårdscentral erbjuder god service och tillgänglighet och ni är mycket välkomna att ta kontakt med oss!

   Familjen erbjuds

   -hembesök

   -tidsbeställda besök

   -telefontid, varje dag

   -föräldragrupper

   • Till oss kommer du och ditt barn på hälsobesök enligt barnhälsovårdens nationella program. I det ingår undersökningar av ditt barns hälsa och utveckling, samt vaccinationer enligt det svenska vaccinationsprogrammet.

   • I våra föräldragrupper kan du skapa kontakter med andra föräldrar och utbyta erfarenheter. Du får bland annat lära dig om barns utveckling och behov av sömn, mat och nära relationer.

    Vi erbjuder föräldragrupp för förstagångsföräldrar och för flerbarnsföräldrar.

   • Att bli förälder är en stor och omvälvande förändring i livet och många känner oro eller nedstämdhet under barnets första år.

    Du kan få hjälp av psykologen när du har frågor om dina känslor, din föräldraroll eller ditt barns beteende och utveckling. Hit kan du också vända dig vid oförutsägbara livshändelser som påverkar dig och din familj.

   • Om du har frågor eller vill boka en tid kan du kontakta någon av våra sjuksköterskor som är specialistutbildade i hälso- och sjukvård för barn.

   Till toppen av sidan