Barnavårdscentralen Glumslöv

Ålabodsvägen 15, Glumslöv

Visa på kartaVägbeskrivning

Telefonnummer

0418-65 14 94

Öppet idag

Stängt

  Telefontid idag

  Stängt

   Fler tider och telefonnummer

   Telefontider

   • Tis08:00 - 16:00

   Öppettider

   • Tis08:00 - 16:00
   Besöksadress:
   Ålabodsvägen 15, Glumslöv
   Län, kommun:
   Skåne län, Landskrona
   Postadress:
   BVC Glumslöv, Ålabodsvägen 15, 261 62 Glumslöv
   Webbplats:
   https://www.1177.se/Hitta-vard/Kontakt/?hsaid=SE162321000255-O17617
   • Till oss kommer du och ditt barn på hälsobesök enligt barnhälsovårdens nationella program. I det ingår undersökningar av ditt barns hälsa och utveckling, samt vaccinationer enligt det svenska vaccinationsprogrammet.

   • Om du har frågor eller vill boka en tid kan du kontakta någon av våra sjuksköterskor som är specialistutbildade i hälso- och sjukvård för barn.

   Bild på Barnavårdscentralen Glumslöv

   När du har fått barn är du välkommen till oss. Vi ger dig stöd under ditt barns uppväxt. Du bestämmer själv hur ofta du vill träffas och vad du vill ha hjälp med. Alla besök och undersökningar är gratis.


   Hos oss arbetar sjuksköterskor och läkare som är specialistutbildade för vård av barn. Vi utför bland annat hembesök, vaccinationer och undersökningar av ditt barns hälsa och utveckling fram till skolstart. Du kan även få råd och stöd om amning eller om ditt barn är sjukt.


   Vi har nära kontakt med förskolor och samarbetar med andra specialister inom barns utveckling och hälsa. Vi är en del av Barnavårdscentralen Tellus i Landskrona.

   Information till patienter

   Från och med 1 juni till och med 14 augusti har vi sommarstängt. Under denna period hänvisar vill till Barnavårdscentralen Tellus i Landskrona. Ni kan dock ringa på vårt vanliga telefonnummer.

   Driftsform

   Driftsform: Landsting/Region