Barnavårdscentralen Glumslöv

Ålabodsvägen 15, Glumslöv

Visa på kartaVägbeskrivning

Telefonnummer

0418-65 14 94

Telefontid idag

Stängt

  Fler tider och telefonnummer

  Telefontider

  • Tis08:00 - 16:00
  Besöksadress:
  Ålabodsvägen 15, Glumslöv
  Län, kommun:
  Skåne län, Landskrona
  Postadress:
  BVC Glumslöv, Ålabodsvägen 15, 261 62 Glumslöv
  Webbplats:
  https://www.1177.se/Hitta-vard/Kontakt/?hsaid=SE162321000255-O17617
  Bild på Barnavårdscentralen Glumslöv

  När du har fått barn är du välkommen till oss. Vi ger dig stöd under ditt barns uppväxt. Du bestämmer själv hur ofta du vill träffas och vad du vill ha hjälp med. Alla besök och undersökningar är gratis.


  Hos oss arbetar sjuksköterskor och läkare som är specialistutbildade för vård av barn. Vi utför bland annat hembesök, vaccinationer och undersökningar av ditt barns hälsa och utveckling fram till skolstart. Du kan även få råd och stöd om amning eller om ditt barn är sjukt.


  Vi har nära kontakt med förskolor och samarbetar med andra specialister inom barns utveckling och hälsa. Vi är en del av Barnavårdscentralen Tellus i Landskrona.

  Driftsform

  Driftsform: Landsting/Region

  Information till patienter

  Från och med 1 juni till och med 31 augusti har vi sommarstängt. Under denna period hänvisar vill till Barnavårdscentralen Tellus i Landskrona. Ni kan dock ringa på vårt vanliga telefonnummer.

  • Till oss kommer du och ditt barn på hälsobesök enligt barnhälsovårdens nationella program. I det ingår undersökningar av ditt barns hälsa och utveckling, samt vaccinationer enligt det svenska vaccinationsprogrammet.

  • Om du har frågor eller vill boka en tid kan du kontakta någon av våra sjuksköterskor som är specialistutbildade i hälso- och sjukvård för barn.

  Till toppen av sidan