Barnavårdscentralen Eden

Möllevångsgatan 24, Malmö

Visa på kartaVägbeskrivning

Telefonnummer:

040-623 91 23

Öppet idag

Stängt

  Telefontid idag

  Stängt

   Fler tider och telefonnummer

   Telefontider

   • Mån-Tis11:15 - 12:00
   • Tor-Fre11:15 - 12:00

   Öppettider:

   • Mån-Tor07:30 - 16:00
   • Fre07:30 - 14:00
   Besöksadress:
   Möllevångsgatan 24, Malmö
   Län, kommun:
   Skåne län, Malmö
   Postadress:
   BVC Eden, Möllevångsgatan 24, 214 20 Malmö
   Webbplats:
   https://www.1177.se/Hitta-vard/Kontakt/?hsaid=SE162321000255-O17571
   • Till oss kommer du och ditt barn på hälsobesök enligt barnhälsovårdens nationella program. I det ingår undersökningar av ditt barns hälsa och utveckling, samt vaccinationer enligt det svenska vaccinationsprogrammet.

   • Familjecentralen är en mötesplats för föräldrar och barn upp till sex år. Här hittar du bland annat
    barnavårdscentral, öppen förskola och social rådgivning.

    Information om utbud och aktiviteter samt gemensamma öppettider:
    Familjecentraler i Malmö

   • I våra föräldragrupper kan du skapa kontakter med andra föräldrar och utbyta erfarenheter. Du får bland annat lära dig om barns utveckling och behov av sömn, mat och nära relationer.

    Babyträff - torsdagar 13.30–15.30:

    Babyträff för barn mellan 0-10 månader tillsammans med personal från BVC och öppna förskolan. Vi träffas och fikar tillsammans, träffarna har olika teman, till exempel hand- och fotavtryck, barn och kemikalier, sömn, barninfektioner och egenvård vid sjukdom.

   • Att bli förälder är en stor och omvälvande förändring i livet och många känner oro eller nedstämdhet under barnets första år.

    Du kan få hjälp av psykologen när du har frågor om dina känslor, din föräldraroll eller ditt barns beteende och utveckling. Hit kan du också vända dig vid oförutsägbara livshändelser som påverkar dig och din familj.

   • Om du har frågor eller vill boka en tid kan du kontakta någon av våra sjuksköterskor som är specialistutbildade i hälso- och sjukvård för barn.

   • Hos oss får du lära dig den grundläggande tekniken för att massera ditt spädbarn. Spädbarnsmassage är ett enkelt sätt att stärka kontakten mellan dig och ditt barn.

   När du har fått barn är du välkommen till oss. Vi ger dig stöd under ditt barns uppväxt. Du och ditt barn följer det nationella barnhälsovårdsprogrammet. Alla besök och undersökningar är gratis.


   Hos oss arbetar sjuksköterskor och läkare som är specialistutbildade för vård av barn. Vi utför bland annat hembesök, vaccinationer och undersökningar av ditt barns hälsa och utveckling fram till skolstart. Du kan även få råd och stöd om amning eller om ditt barn är sjukt.


   Vi har nära samarbete med Vårdcentralen Eden och förskolor, samt samarbetar vi med andra specialister inom barns utveckling och hälsa. Vi är samlokaliserade med Barnens Hus öppna förskola.

   Driftsform

   Driftsform: Landsting/Region