Barn- och familjehälsa Västra Gästrikland

Lasarettsleden 4, 811 60 Sandviken

Visa på kartaVägbeskrivning

Telefonnummer
026-27 80 19
Öppet idag

Stängt

  Fler tider och telefonnummer

  Öppettider
  • Mån - Fre08:00 - 17:00

  Besöksadress:
  Lasarettsleden 4, 811 60 Sandviken
  Län, kommun:
  Gävleborgs län, Sandviken
  Postadress:
  Sandvikens närsjukhus, Barn- och familjehälsa, Lasarettsleden 4 -215-, 811 60 Sandviken

  Vägbeskrivning

  Hitta hit:

  Barn- och familjehälsan finns på närsjukhuset i Sandviken. Ingång huvudentrén.

  Hitta på plats:

  Ingång huvudentré: Gå till vänster och längst bort i korridoren, ta hissen till våning 4.

  Ingång Rosengården: Ta hissen till våning 4.

  Barn- och familjehälsan är en psykosocial verksamhet inom primärvården för blivande föräldrar, barn 0-12 år och deras familjer. Mottagningen är en första instans för blivande föräldrar eller barn vars bekymmer finns i familjesituationen eller hos barnet självt. Föräldrarna tar själva kontakt med mottagningen. Ibland kan kontakten ske med stöd från barnmorskemottagningen, barnavårdscentralen, skolhälsovården eller från andra vårdgivare.


  På barn- och familjehälsan arbetar psykologer, socionomer och sjuksköterskor. Vi arbetar under tystnadsplikt. Besök hos oss är kostnadsfria, men om du inte kan komma och du inte har avbokat ditt besök får du en faktura.

  Angående Covid-19

  Vår mottagning är öppen som vanligt. Om du är frisk är du välkommen till ditt bokade besök. Om du har symtom som påminner om förkylning eller influensa såsom luftvägsbesvär, snuva och/eller feber eller har vistas tillsammans med någon som har covid-19-infektion så ska du inte komma till oss. Kontakta mottagningen för att av- eller omboka ditt besök. Du kommer eventuellt att få erbjudande om att genomföra besöket per telefon eller digitalt. Vid besök hos oss så önskar vi att ni, om möjligt begränsar antal följeslagare till en person. Detta för att minska risken för ytterligare smittspridning.

  Alla gruppbehandlingar/föräldrakurser är inställda tillsvidare! Viss utbildning erbjuds digitalt.

  Driftsform

  Driftsform: Region

  Du som inte varit i kontakt med mottagningen tidigare söker dig till oss via En väg in på telefon 0771-44 55 00. Där får du råd och vägledning. Vid behov får du en tid inbokad. Du kan också skicka in en egen vårdbegäran via e-tjänsten.

  Till toppen av sidan