Svettmottagningen vid Akademiska sjukhuset, Uppsala

Akademiska sjukhuset, Ingång 30, 4 trappor

Visa på kartaVägbeskrivning

Telefonnummer
018-617 45 60

Besöksadress:
Akademiska sjukhuset, Ingång 30, 4 trappor
Län, kommun:
Uppsala län, Uppsala
Postadress:
Akademiska sjukhuset, 751 85 Uppsala
Webbplats:
http://www.akademiska.se/svettmottagningen

Vägbeskrivning

Hitta hit:

För att få aktuell vägbeskrivning till oss, gå till www.eniro.se eller www.hitta.se. Vill du få information om busslinjer och tidtabeller, kontakta Upplands lokaltrafik eller sök på www.ul.se.

Svettmottagningen tar emot patienter på remiss från primärvård och andra specialistmottagningar i Uppsala-Örebroregionen. Vi behandlar enbart händer och armhålor.

Mottagningen för hyperhidros.


Från januari 2021 har hudsektionen tagit över ansvaret av verksamheten för hyperhidros, som tidigare låg under neurosektionen. Det pågår just nu ett intensivt arbete i denna organisationsförändring med att utbilda våra sjuksköterskor som kommer att ansvara för denna mottagning.

I dagsläget ligger denna verksamhet nere pga av Covid-19. Detta tillsammans med verksamhetsflytt kommer att innebära extremt långa väntetider och en längre vårdkö än tidigare, vilket är högst beklagligt.

När verksamheten återupptas har vi skyldighet att prioritera de patienter som redan tidigare varit knutna till mottagningen för hyperhidros här på Akademiska sjukhuset. Men på lång sikt hoppas vi kunna erbjuda behandling även för nya patienter.

Vi kommer kontinuerligt att uppdatera denna sida med ny information om hur långt vi kommit i denna process.

Tack för visad förståelse.

Driftsform

Driftsform: Region

Information till patienter

Svettmottagningen är stängd v. 25-v.33

Till toppen av sidan