Sotenäs Vårdcentral i Hunnebostrand, Hunnebostrand

Skolgatan 19, 456 61, Hunnebostrand

Visa på kartaVägbeskrivning

Telefonnummer

0523-199 70

Öppet idag

Stängt

  Telefontid idag

  Stängt

   Fler tider och telefonnummer

   Telefontider

   • Mån - Fre08:00 - 17:00

   Öppettider

   • Mån - Fre08:00 - 17:00
   Besöksadress:
   Skolgatan 19, 456 61, Hunnebostrand
   Län, kommun:
   Västra Götalands län, Sotenäs
   Postadress:
   Sotenäs Vårdcentral, Skolgatan 19, 456 61, Hunnebostrand
   Webbplats:
   https://www.ptj.se/sotenas-vardcentral/start/

   Vägbeskrivning

   Hitta hit:

   Sotenäs Vårdcentral ligger centralt i Hunnebostrand. Från Dinglevägen ta av mot havet vid skylten centrum, du har SEB-banken på vänster hand, sväng sedan första gatan till vänster , Skolgatan, kör rakt fram 200 m och du ser sedan Vårdcentralen på vänster sida.

   Sotenäs vårdcentral är en komplett vårdcentral med sjuksköterske- och läkarmottagningar samt BVC i nyrenoverade och handikappanpassade lokaler. Läkarna har specialistkompetens i allmänmedicin samt invärtesmedicin samt magtarmsjukdomar. Vi har specialistsjuksköterskor inom områdena astma och diabetes. Sotenäs VC har också en psykolog om Du behöver samtalskontakt. Vi har samarbetsavtal med medicinsk fotterapeut. Vi kommer även att ha vaccinationsmottagning, göra hälsoundersökningar för intyg mm.

   Vid akut sjukdom utanför våra öppettider ring sjukvårdsupplysningen tel: 1177 för tidsbokning till Lysekils Läkarhus, jourmottagningen tel: 0523-45 92 00

   Driftsform

   Driftsform: Privat

   Information till patienter

   Vi har nu anslutit oss till NPÖ - Nationell Patientöversikt. Detta gör det möjligt för behörig vårdpersonal att med patientens samtycke ta del av journalinformation som registrerats hos andra regioner, kommuner eller privata vårdgivare. För ytterligare information var vänlig se https://www.1177.se/vastra-gotaland/sa-fungerar-varden/sa-skyddas-och-hanteras-dina-uppgifter/sammanhallen-journalforing

   Vi har nu vår egen E-tjänst,

   Praktikertjänst24 som ersätter 1177 för din kontakt med oss. Därför behöver du gå in på följande länk och välja lämplig sökorsak, fylla i formuläret och skicka in.

   https://e-besok.se/ptj/sotenas-vardcentral

   I Västra Götalandsregionen vaccinerar vi enligt den prioritering som är uppsatt från Folkhälsomyndigheten. Vaccination mot covid-19 är gratis och ges i två doser.

   Du kan läsa mer om vaccination mot covid-19 på 1177.se. Information finns på flera språk.

   När det är din tur att vaccineras kan du se var det finns lediga tider på Västra Götalandsregionens webbplats vgregion.se, Vaccinationstider - Västra Götaland.

   Till toppen av sidan