Samrehab Distriktsrehabiliteringen Västervik

Karstorpsvägen 13, Västervik

Visa på kartaVägbeskrivning

Telefonnummer
0490-870 90
Öppet idag
  • 07:30 - 17:00
Telefontid idag
  • 08:00 - 14:00

Fler tider och telefonnummer

Telefontider
  • Mån - Tor08:00 - 14:00
  • Fre08:00 - 13:00
Öppettider
  • Mån - Tor07:30 - 17:00
  • Fre07:30 - 15:00

Besöksadress:
Karstorpsvägen 13, Västervik
Län, kommun:
Kalmar län, Västervik
Postadress:
Västerviks sjukhus, Samrehab Distriktsrehab, 593 81 Västervik

Vägbeskrivning

Hitta hit:

Samrehab Distriktsrehabiliteringenfinns på Västerviks sjukhus, hus 12, plan 3.Ingång från Karstorpsvägen.

https://www.1177.se/kalmar-lan/parkering/kalmar-lan

Hitta på plats:

Samrehab Distriktsrehabiliteringenfinns på Västerviks sjukhus, hus 12, plan 3. Lättast kommer du till oss genom att gå in via entrén i hus 12.

Där anmälan sker via anmälningsskärm alternativt i informationen. Gå rakt fram förbi informationen till väntrummet.

Vi erbjuder arbetsterapi och fysioterapi/sjukgymnastik. Till oss kommer du för rehabilitering efter sjukdom eller skada. Det kan till exempel handla om besvär från rörelse- och stödjeorganen, det vill säga muskler, leder, skelett och nerver, eller så kan du ha ont i ryggen eller behöver rehabilitering efter en fraktur. Du kan också ha besvär som är kopplade till en neurologisk sjukdom eller stressrelaterade besvär.


Arbetsterapeuten hjälper dig som har svårt att klara av dina dagliga aktiviteter till följd av skada eller sjukdom. När du träffar en arbetsterapeut får du hjälp med att reda ut vilken aktivitetsförmåga du har, vad du behöver för att kunna leva ett så aktivt och självständigt liv som möjligt och få hjälp med struktur i vardagen.

Fysioterapeuten/sjukgymnasten hjälper dig som har en funktionsstörning som begränsar eller hotar din rörelseförmåga. När du träffar en fysioterapeut/sjukgymnast så kan du exempelvis få hjälp med att bedöma och träna din muskelstyrka, rörlighet, balans, kondition och koordination.


Vi erbjuder behandling både individuellt och i grupp. Du som har artros, stroke, multipel skleros (MS), Parkinson, kronisk obstruktiv lungsjukdom (KOL), behöver hand- eller hjärtrehabilitering eller har problem med yrsel och balans är välkommen på gruppbehandling hos oss.

Driftsform

Driftsform: Region

Till toppen av sidan