Radiologiska mottagningen Mälarsjukhuset, Eskilstuna

Entré 1, huvudentré Mälarsjukhuset 1

Visa på kartaVägbeskrivning

Telefonnummer
016-10 37 00
Öppet idag

Stängt

  Telefontid idag

  Stängt

   Fler tider och telefonnummer

   Telefontider
   • Mån - Tor06:00 - 11:25 Knappvalstelefon
   • Fre06:00 - 10:50 Knappvalstelefon
   Öppettider
   • Mån - Tor07:00 - 16:30 Reception
   • Fre07:00 - 16:00 Reception

   Besöksadress:
   Entré 1, huvudentré Mälarsjukhuset 1
   Län, kommun:
   Södermanlands län, Eskilstuna
   Postadress:
   Sörmlands län, Radiologiska mottagningen Mäla, 631 88 Eskilstuna

   Vägbeskrivning

   Hitta hit:

   Lämpliga busslinjer för att ta sig hit är Stadstrafik linje 4 och 30/31 (Servicelinjen) till hållplats Mälarsjukhuset vid huvudentrén. Landsbygdslinjerna 208, 220 och 820 stannar vid Mälarsjukhusets huvudentré på Kungsvägen. Stadstrafik linje 7 mot Trumtorp stannar på hållplats Mälarsjukhuset Sveavägen. På hållplatsen Mälarsjukhuset Sveavägen stannar även landsbygdslinjerna 801, 701 och 700. Använd reseplaneraren på Sormlandstrafiken.se, eller appen, för att hitta det alternativ som passar dig bäst.

   Med bil tar du avfart 133 från E20 och följer skyltning till sjukhuset.

   Från Nyköping sväng av väg 53 mot Sveavägen och följ därefter skyltningen.

   Hitta på plats:

   Gå in via entré 1. Följ skyltning till målpunkt F. Mottagningen finns på entréplan. Anmäl dig i receptionen på mottagningen.

   Radiologiska mottagningen på Mälarsjukhuset är en av sjuhusets största mottagningar med cirka 100 000 undersökningar per år. Utrustningen är modern med digital såväl bild som remissinformation. På vår mottagning arbetar olika yrkeskategorier som till exempel röntgensjuksköterskor, undersköterskor, läkare och medicinska sekreterare. Totalt är vi cirka 110 personer och vi utför konventionell röntgen, datortomografi-, magnetkamera- och ultraljudsundersökningar. Vi har även länsansvar för till exempel kranskärlsröntgen/PCI, perifer angiografi och intervention.

   Om du kontaktar oss via telefon följ noga instruktionen, du kommer att få knappa in personnummer samt telefonnummer och blir uppringd på angiven tid. Vissa dagar blir det snabbt fullt i vår telefonkö. Det beror på att många ringer till oss, prova då att ringa nästkommande vardag.

   Driftsform

   Driftsform: Region

   Information till patienter

   Vid ditt besök anmäler du dig i receptionen på Radiologiska mottagningen. Vänligen lämna smycken och värdesaker hemma och undvik parfym när du besöker oss.

   Till toppen av sidan