Operation och sterilteknisk avdelning Skellefteå

Skellefteå sjukhus, 931 86 Skellefteå

Visa på kartaVägbeskrivning

Telefonnummer
Telefontider
DagÖppettiderKommentarer
Måndag07.00–23.59
Tisdag07.00–23.59
Onsdag07.00–23.59
Torsdag07.00–23.59
Fredag07.00–23.59
Lördag07.00–23.59
Söndag07.00–23.59

Öppettider
DagÖppettiderKommentarer
MåndagDygnet runt
TisdagDygnet runt
OnsdagDygnet runt
TorsdagDygnet runt
FredagDygnet runt
LördagDygnet runt
SöndagDygnet runt

Besöksadress:
Skellefteå sjukhus, 931 86 Skellefteå
Län, kommun:
Västerbottens län, Skellefteå
Postadress:
Syster Esters gata 13A, Skellefteå sjukhus, 931 86 Skellefteå

Vägbeskrivning

Hitta hit:

För att hämta den som opererats ska du går till Postoperativ avdelning. Ingången till Postoperativ avdelning hittar du på Doktor Nygrens gata 26, norra sidan av sjukhuset. Använd porttelefon om dörren är låst

Hitta på plats:

Från huvudentrén, gå till målpunkt B för Operation och B eller C för Postoperativ avdelning.

Publicerad: 2024-06-04

Just nu pågår en strejk som påverkar vissa vårdenheter i regionen. Region Västerbotten arbetar för att situationen inte ska påverka dig som patient, men det kan bli längre väntetider och köer. Det kan också vara svårare att komma i kontakt med vissa enheter.

Sök vård som vanligt under strejken. Du som har ett inbokat besök i vården, tandvården eller har en planerad operation, ska utgå från att det blir av. Du kommer kontaktas om besöket ställs in.

Observera att den här informationen är generell för hela Region Västerbotten. Om något annat gäller för den här enheten så står det på den här sidan.

Aktuell information om hur du ska söka vård finns på 1177.se

Hos oss görs cirka 4000 operationer per år. Vi bedriver akut och planerad anestesi- och operationssjukvård för vuxna och barn över ett år samt sterilteknisk verksamhet. Vi samarbetar nära övriga kliniker inom regionen.

Driftsform: Region

  • På operationsavdelningen utförs preoperativa bedömningar, anestesi och kirurgi tillsammans med våra samarbetskliniker samt den inrymmer också sterilteknisk avdelning där sterilisering av instrument från hela Skellefteå sjukvårdsområde utförs. Vi bistår också övriga verksamheter på sjukhuset med venösa infarter, övervakning och behandling av patienter. 

Har du frågor om din operationstid eller har blivit sjuk och inte kan komma, tag kontakt under vardagar klockan 8-17 med den mottagning som kallat dig till operation. Ska du opereras under helgen och blivit sjuk ta direkt kontakt med operationsavdelningen.

Har du ett barn som ska opereras eller undersökas i narkos kan du ta del av information inför ert besök.

Här finns bra information att se på tillsammans med ditt barn. 

Till toppen av sidan