Ögonkliniken

Västmanlands sjukhus Västerås, Västerås

Visa på kartaVägbeskrivning

Telefonnummer
021-17 32 87
Öppet idag

Stängt

  Telefontid idag

  Stängt

   Fler tider och telefonnummer

   Telefontider
   • Mån - Tor07:00 - 14:30
   • Fre07:00 - 11:30
   Öppettider
   • Mån - Tor07:30 - 16:30
   • Fre07:30 - 15:00

   Besöksadress:
   Västmanlands sjukhus Västerås, Västerås
   Län, kommun:
   Västmanlands län, Västerås
   Postadress:
   Västmanlands sjukhus, 721 89 Västerås

   Vägbeskrivning

   Hitta hit:

   Ingång 31, plan 3

   Ögonkliniken Västmanland har av fyra mottagningar i länet. I Köping, Fagersta, Sala och Västerås där det även finns en operationsenhet. Vi svarar för den större delen av ögonsjukvården i Västmanland där vi bedriver en varierad verksamhet och utför både medicinska och kirurgiska behandlingar.


   Sök gärna en optiker om synen långsamt försämrats. Om din optiker inte kan utesluta ögonsjukdom skickar optikern remiss till oss. Du kan ta kontakt med din familjeläkare om du tror att dina ögonproblem kan hänga ihop med eventuella andra sjukdomar. Din familjeläkare kan också behandla och handlägga många ögonåkommor, inte minst allergiska besvär.


   Nya e-tjänster! Nu kan du som går hos vår sjukhusoptiker, och fått brev om återbesök, själv boka din tid. Klicka på e-tjänsten Boka tid direkt, gäller tidbokning i Västerås och Köping. E-tjänsten Av/omboka tid direkt gäller bara optikerbesöken.

   För öppettider och information om våra e-tjänster se respektive mottagning. Där kan du även läsa mer om ögonklinikens utbud gällande tex jourtider och egen vårdbegäran.

   Driftsform

   Driftsform: Region

   Publicerad: 2022-03-10

   Det pågår sprängning i området för att förbereda marken för det nya akutsjukhuset i Västerås. Information om pågående och planerade arbeten på sjukhusområdet i Västerås finns på webben: http://www.regionvastmanland.se/arbeten
   Det finns skyltning och hänvisningar på området i de fall då vägar är avstängda eller leds om.

   Till toppen av sidan