2021-01-18 mellan 23:00-24:00 utför vår leverantör service som kan påverka 1177.se

2021-01-18 mellan 23:00-24:00 utför vår leverantör service som kan påverka 1177.se. Prova att återkomma till våra tjänster efter 15 minuter om du upplever störningar.

Neurorehab, Rehab öst

Vrinnevisjukhuset, plan 1 mellan uppgång F och G, Norrköping

Visa på kartaVägbeskrivning

Telefonnummer
010-105 93 35
Öppet idag
 • 07:30 - 16:30
Telefontid idag
 • 07:30 - 16:00

Fler tider och telefonnummer

Telefontider
 • Mån - Tor07:30 - 16:00
 • Fre07:30 - 14:30
Öppettider
 • Mån - Tor07:30 - 16:30
 • Fre07:30 - 15:00

Besöksadress:
Vrinnevisjukhuset, plan 1 mellan uppgång F och G, Norrköping
Län, kommun:
Östergötlands län, Norrköping
Postadress:
Neurorehab Rehab Öst, Vrinnevisjukhuset, 601 82 Norrköping

Neurorehab , Rehab Öst, finns på Vrinnevisjukhuset i Norrköping och ansvarar för rehabilitering på mottagning av neurologiskt funktionshindrade och specialiserad rehabiliterande hemsjukvård (SRH) i Norrköpings, Söderköpings och Valdemarsviks kommuner.

Inom vår verksamhet finns arbetsterapeut, kurator, logoped, sjukgymnast, sjuksköterska, och undersköterska. Vår logopedmottagning ansvarar för hela östra länsdelen.

Vi har även lymfödemmottagning för patienter med ett diagnosticerat lymfödem i arm och/eller ben. Remiss från läkare krävs. Telefontid Lymfödemmottagning måndag och onsdag kl 8:00-9:00.

Information till patienter

Se under betalning nedan gällande anmälan och betalning. Du som behöver hjälp med registrering/betalning kontaktar receptionen på Neurorehab.

 • Rehabilitering som bedrivs i hemmiljö oavsett boendeform för patienter med komplex problematik som kräver hela teamets insats. I teamet ingår; arbetsterapeut, kurator, logoped, sjukgymnast, sjuksköterska och undersköterska.

  Vid första besöket görs en bedömning och är du i behov av rehabilitering utformar vi en rehabiliteringsplan med konkreta och realistiska mål, samt i vilken form rehabiliteringen ska utföras.

 • Lymfödemmottagningen finns till för dig som har ett diagnosticerat lymfödem i arm och/eller ben. Remiss från läkare krävs. De professioner Du kan träffa på vår mottagning är sjukgymnast och/eller sjuksköterska. Vid besöket görs en bedöming för vilken typ av behandling som kan vara aktuell. Oftast resulterar det i någon form av kompressionsbehandling.

 • Neurorehab finns till för dig som drabbats av neurologisk sjukdom/skada och som är i behov av rehabilitering. Rehabiliteringen kan utifrån dina behov bedrivas av en eller flera ur Neurorehabs team och som alla besitter en hög kunskap inom området. I teamet arbetar arbetsterapeut, kurator, logoped, sjukgymnast, sjuksköterska och undersköterska.

  Vid första besöket görs en bedömning. Är du i behov av rehabilitering utformar vi gemensamt en rehabiliteringsplan med konkreta och realistiska mål, samt i vilken form rehabiliteringen ska utföras.

Till toppen av sidan