Neurokirurgiavdelning intensivvård, Lund

Entrégatan 7, Hisshall A, Plan 10, Lund

Visa på kartaVägbeskrivning

Telefonnummer:

046-17 77 40

Öppet idag

  • Dygnet runt

Telefontid idag

  • Dygnet runt

Fler tider och telefonnummer

Telefontider

  • Mån-SönDygnet runt

Öppettider:

  • Mån-SönDygnet runt
Besöksadress:
Entrégatan 7, Hisshall A, Plan 10, Lund
Län, kommun:
Skåne län, Lund
Postadress:
Neurokirurgiavdelning, intensivvård, Skånes universitetsjukhus, Entrégatan 7, 221 85 Lund
Webbplats:
http://vard.skane.se/skanes-universitetssjukhus-sus/mottagningar-och-avdelningar/neurokirurgiavdelning-intensivvard-lund/

Vägbeskrivning

Hitta hit:

Avdelningen ligger på sjukhusområdet i Lund. Det finns flera regionbussar och stadsbussar som stannar vid busshållplats Universitetssjukhuset.

Vi tar hand om dig som har fått en svår skallskada eller ryggskada, och som behöver vård från en dag till ett par veckor. Det kan till exempel vara en skada efter en hjärnblödning, tumör eller en trafik- eller fallolycka. Många av patienterna vårdas nedsövda.


Du som får vård här efter en planerad operation stannar här i upp till ett dygn innan du får vara på en annan avdelning eller kan lämna sjukhuset.

Om du har vårdats hos oss och varit medvetslös i flera dygn så kommer du att bjudas in till vårt uppföljningsteam en tid efter utskrivningen, för att ge dig en ökad förståelse för vad du har genomgått under din vistelse hos oss.

Information till besökare

Besöksregler

Besök sker efter överenskommelse med personalen. Undvik besök 13:00-16:00, då vi vill låta våra patienter vila. Vi ber er att begränsa antalet besökare på rummet till högst två personer.

Driftsform

Driftsform: Landsting/Region