Minnesmottagningen.se

Onlinemottagning

Visa på kartaVägbeskrivning

Telefonnummer
010-750 07 26
Telefontid idag

Stängt

  Fler tider och telefonnummer

  Telefontider
  • Mån - Fre09:00 - 15:00

  Besöksadress:
  Onlinemottagning
  Län, kommun:
  Stockholms län, Stockholm
  Postadress:
  Norrtullsgatan 6, 113 29 Stockholm
  Webbplats:
  https://www.minnesmottagningen.se

  Minnesmottagningen.se är en digital minnesmottagning dit du kan vända dig för att få en initial utredning av minne och andra kognitiva funktioner.


  Under ett första videomöte med sjuksköterska få du en introduktion till hur utredningen går till. Du blir också guidad i hur du kommer igång med att använda appen. Här kan du på ett enkelt sätt, i lugn och ro, gå igenom de moment som ligger till grund för en läkarbedömning.

  Du börjar med att svara på ett antal frågor om din situation och hälsa, för att sedan göra det kognitiva test som används för att undersöka olika kognitiva funktioner i hjärnan som minne, språk och uppmärksamhet. Det är också möjligt att involvera närstående för att bidra med insikter till utredningen, det görs genom ett digitalt frågeformulär.


  Resultaten granskas och analyseras av din läkare. Det följs av ett möte med läkare via videosamtal där dina resultat diskuteras. Du får vägledning och stöd i fall det finns behov av eventuella ytterligare utredningsinsatser, så som röntgen och blodprov. Dessa hanteras i så fall via din vårdcentral


  Du startar din utredning genom att besöka www.minnesmottagningen.se


  Inloggning sker med Bank-ID. Frikort gäller.

  Driftsform

  Driftsform: Privat

  Till toppen av sidan