Medicinmottagning akut Simrishamn

Sjukhusvägen 1, Simrishamn

Visa på kartaVägbeskrivning

Telefonnummer
0414-154 60
Öppet idag

Stängt

  Fler tider och telefonnummer

  Öppettider
  • Mån - Fre08:00 - 18:00

  Besöksadress:
  Sjukhusvägen 1, Simrishamn
  Län, kommun:
  Skåne län, Simrishamn
  Postadress:
  Capio närsjukhus, Postbox 6, 272 21 Simrishamn

  Vägbeskrivning

  Hitta hit:

  Vi finns på Capio Närsjukhus i Simrishamn, Sjukhusvägen 1. Det finns en stor besöksparkering framför huvudentrén, där parkerar du gratis.

  Hitta på plats:

  När du kommer in genom huvudentrén tar du hissen upp till plan 4. I hisshallen finns en ringklocka som du ringer på, då kommer personal från den medicinska närakuten och möter upp dig.

  Har du problem att gå anmäler du din ankomst i receptionen vid huvudentrén så kommer vi och hämtar dig där.

  På Capios medicinska närakut i Simrishamn kan vuxna få hjälp med sjukdom och skada som inte är livshotande. Vi kan exempelvis hjälpa dig med andnöd, tilltagande infektionssymtom, nytillkommen yrsel eller hjärtklappning, akut nedsatt allmäntillstånd, akut försämring av din hjärt- eller lungsjukdom.

  Hos oss finns läkare och sjuksköterskor med särskilda kunskaper om akut vård. Vi har även möjlighet att konsultera andra specialister samt röntgen.

  Vid akuta tillstånd som inte kan vänta till dagen efter och som inte behöver akutsjukhusets resurser är du välkommen till vår drop in.

  Om du redan är patient på våra specialistmottagningar är det en fördel, men inget krav, att du ringer 0414-155 60 innan du kommer till vår medicinska närakut. Vi har då möjlighet att hjälpa dig att snabbt få kontakt med din behandlande läkare eller sjuksköterska.

  Har du drabbats av allergi, benbrott eller sårskada ska du i första hand vända dig till din vårdcentral eller ta dig till en akutmottagning som kan åtgärda skadan.

  Har du besvär som behöver utredas eller i behov av återbesök ska du kontakta din ordinarie vårdcentral.

  Misstänker du att du fått en hjärtinfarkt eller stroke - Ring 112!

  Driftsform

  Driftsform: Privat

  Åldersregler

  Vi tar emot patienter som är 18 år eller äldre. Alla över 18 år

  Inför ett besök är det bra ifall du förbereder dig, tänker igenom vad du vill berätta och vad du vill få svar på. Skriv gärna ner dina frågor så är det lättare att komma ihåg dem! Medtag ID-handling.

  Till toppen av sidan