Läkarhuset vårdcentral Huskvarna filial

Viktoriagatan 1, Huskvarna

Visa på kartaVägbeskrivning

Telefonnummer
010-242 82 50
Öppet idag

Stängt

  Telefontid idag

  Stängt

   Fler tider och telefonnummer

   Telefontider
   • Mån - Fre08:00 - 17:00
   Öppettider
   • Mån - Fre07:45 - 17:00

   Besöksadress:
   Viktoriagatan 1, Huskvarna
   Län, kommun:
   Jönköpings län, Jönköping
   Postadress:
   Läkarhuset VC Huskvarna filial, Viktoriagatan 1, 561 31 Huskvarna
   Webbplats:
   https://vardcentraler.primavard.se/huskvarna/

   Läkarhuset Huskvarna filial är en personlig mottagning med mångårig erfarenhet hos personalen. Vi erbjuder ett respektfullt bemötande, hög tillgänglighet och en fast läkarkontakt för bästa vård. Vi har ett unikt samarbete med Friskis & Svettis i samma hus för god rehabilitering. Vi tar emot barn och vuxna som är sjuka och behöver råd eller vård. Du kan ringa dygnet runt. När filialen är stängd kopplas du automatiskt till en jourmottagning. Vi arbetar förebyggande och erbjuder hälso- och livsstilsrådgivning. Du kan även få hjälp med remisser till specialistvård, rehabilitering och uppföljning.

   Driftsform

   Driftsform: Privat

   Information till patienter

   Om du skadat dig eller inte mår bra, kontakta filialen. Använd våra e-tjänster eller ring filialen för att boka tid, förnya recept på läkemedel eller fråga om din pågående behandling.

   Ring 1177 för sjukvårdsrådgivning dygnet runt, var du än är i landet. Sjuksköterskorna bedömer ditt behov av vård, ger dig råd och vägleder till rätt vårdmottagning när så behövs.

   När filialen är stängd, och ditt tillstånd inte kan vänta, kan du vända dig till någon av länets tre kvälls- och helgöppna närakuter. Du når närakuten på telefon genom att ringa 1177. Du kan också boka en tid via närakuternas e-tjänster.

   Gäller det ett livshotande tillstånd - ring alltid 112!

   Ålder

   Vi tar emot patienter som är 1 år eller äldre.

   Till toppen av sidan