Kvinnoklinikens mottagning Länssjukhuset Ryhov

Sjukhusgatan, Jönköping, huvudbyggnaden.

Visa på kartaVägbeskrivning

Telefonnummer
010-242 14 00
Öppet idag

Stängt

  Telefontid idag

  Stängt

   Fler tider och telefonnummer

   Telefontider
   • Mån - Fre08:15 - 15:30
   Öppettider
   • Mån - Fre07:30 - 16:30

   Besöksadress:
   Sjukhusgatan, Jönköping, huvudbyggnaden.
   Län, kommun:
   Jönköpings län, Jönköping
   Postadress:
   Kvinnoklinikens mottagning, Länssjukhuset Ryhov, 551 85 Jönköping

   Vägbeskrivning

   Hitta hit:

   Buss nummer 3, 13 och 26 stannar utanför sjukhusets huvudentré. Busshållplats "Jönköping Länssjukhuset Ryhov". Tidtabell och övrig information finns på www.jlt.se. På sjukhusområdet finns även cirka 1000 parkeringsplatser för besökare med bil.

   Hitta på plats:

   Från huvudentrén, ta höger till målpunkt T. Mottagningen finns på plan 8. Från hissen ta vänster, vänster igen och sedan höger in till kvinnoklinikens mottagning. Anmäl dig i receptionen.

   Gynekologmottagningen är en specialistmottagning som man kan vända sig till för rådgivning och behandling av olika kvinnosjukdomar. Besöken kan vara bokade eller akuta. Här arbetar gynekologer och barnmorskor. Man kan själv ta kontakt med gynekologmottagningen.

   Kvinnokliniken har utökats med en mottagning som heter Antenatalmottagningen. Verksamheten som finns här är ultraljudsmottagningen, specialistmödravården och auroramottagningen. Antenatalmottagningen ligger till höger om huvudentrén, i en separat byggnad.

   Driftsform

   Driftsform: Region

   Information till patienter

   Vi har telefonrådgivning som vänder sig till kvinnor med endometrios. Kvinnoklinikens endometriosbarnmorska erbjuder information, stöd och råd samt hjälper till att förmedla kontakt med läkare vid behov. För kontakt logga in i 1177 Vårdguidens e-tjänster och lägg till "kvinnokliniken Ryhov" som mottagning. Välj sedan fliken "endometrios" för att skicka ett meddelande. Du kan även ringa kvinnoklinikens mottagning på tel. 010-242 14 00 som förmedlar dina kontaktuppgifter till endometriosbarnmorskan som sedan ringer upp dig. Vid akuta besvär på jourtid, ring tel. 010-242 14 41.

   Information till dig som ska besöka någon

   Besöksregler

   2021-10-29: En frisk medföljande tillåts vid besök.

   Till toppen av sidan