Jourcentralen Linköping

Universitetsjukhuset, Linköping

Visa på kartaVägbeskrivning

Telefonnummer
1177
Öppet idag
  • 17:00 - 22:00
Telefontid idag
  • Dygnet runt

Fler tider och telefonnummer

Telefontider
  • Mån - SönDygnet runt
Öppettider
  • Mån - Fre17:00 - 22:00
  • Lör - Sön09:00 - 22:00

Besöksadress:
Universitetsjukhuset, Linköping
Län, kommun:
Östergötlands län, Linköping
Postadress:
Jourcentralen, Universitetssjukhuset, 581 85 Linköping

Vägbeskrivning

Hitta hit:

Gå in via södra eller norra entrén, gå mot A och följ sedan skyltning mot jourcentralen. När entréerna är stängda, ring på porttelefonen utanför södra entrén eller vid ingång 7B (intill norra entrén).

Välkommen till jourcentralen!


Vi ger vård under kvällar och helger, när din vårdcentral är stängd. Tiderna hos oss är reserverade för medicinska tillstånd som inte kan vänta tills vårdcentralen öppnar igen. Observera att jourcentralen har begränsade möjligheter till avancerad provtagning och utredning.


Innan du bokar en tid på jourcentralen rekommenderar vi att du ringer 1177 Vårdguiden på telefon. Sjuksköterskan som svarar ger dig rådgivning och gör en medicinsk bedömning.


För att boka en tid på jourcentralen, använd e-tjänsten "Boka tid direkt" (se överst på webbsidan). Tiderna läggs ut fortlöpande. Om det inte finns någon ledig tid, försök igen om en stund. Har du inte möjlighet att logga in på 1177.se kan 1177 Vårdguiden på telefon lotsa dig vidare.


Vid allvarliga, akuta tillstånd ring 112. Om du behöver förlänga en längre sjukskrivning, vänd dig till din vårdcentral.

Driftsform

Driftsform: Region

Information till patienter

Remisskrav

Nej

Till toppen av sidan