Hjärtmottagning arytmi och pacemakeroperation Lund

Lasarettsgatan 26, Lund

Visa på kartaVägbeskrivning

Telefonnummer

046-17 15 50

Telefontid idag

Stängt

  Fler tider och telefonnummer

  Telefontider

  • Mån - Fre09:00 - 12:00
  Besöksadress:
  Lasarettsgatan 26, Lund
  Län, kommun:
  Skåne län, Lund
  Postadress:
  Hjärtmottagning arytmi och, pacemakeroperation, Skånes universitetssjukhus, Lasarettsgatan 26, 221 85 Lund
  Webbplats:
  http://vard.skane.se/skanes-universitetssjukhus-sus/mottagningar-och-avdelningar/hjartmottagning-arytmi-och-pacemakeroperation-lund/

  Vägbeskrivning

  Hitta hit:

  Mottagningen ligger på sjukhusområdet i Lund. Observera separat ingång från Lasarettsgatan! Det finns flera regionbussar och stadsbussar som stannar vid busshållplats Universitetssjukhuset.

  Till oss kommer du för att undersökas och behandlas för rubbningar i hjärtrytmen. Det kan till exempel vara hjärtrusningar, långsamma hjärtrytmer eller extraslag. Vi opererar även in pacemakers eller ICD, och du följs även upp här om du redan har en pacemaker eller tidigare har vårdats på sjukhus för rubbningar i hjärtrytmen.

  Driftsform

  Driftsform: Landsting/Region

  Information till patienter

  Vanligen kommer du till oss genom din ordinarie läkare, som skrivit en remiss till oss. Du kan också komma hit akut om du redan är inlagd på en vårdavdelning.

  Information till dig som ska besöka någon

  Besöksregler

  På den här avdelningen kan vi inte ta emot besök av närstående

  Anledningen är att lokalernas utformning gör det svårt att hålla de fysiska avstånd som krävs för att undvika smittspridning.

  Det går naturligtvis bra att ha kontakt med nära och kära via telefon och videosamtal. När ni har videosamtal är det viktigt att andra personer inte hamnar i bild. Tänk också på att visa hänsyn till de runt omkring dig genom att ha samtalet på låg volym.

  Till toppen av sidan