Gynekologimottagning kvinnohälsa Malmö

Jan Waldenströms gata 47, Malmö

Visa på kartaVägbeskrivning

Telefonnummer

0771-11 18 88

Telefontid idag

Stängt

  Fler tider och telefonnummer

  Telefontider

  • Mån-Fre07:30 - 15:30
  Besöksadress:
  Jan Waldenströms gata 47, Malmö
  Län, kommun:
  Skåne län, Malmö
  Postadress:
  Gynmott. kvinnohälsa, Skånes universitetssjukhus, Jan Waldenströms gata 47, 205 02 Malmö
  Webbplats:
  http://vard.skane.se/skanes-universitetssjukhus-sus/mottagningar-och-avdelningar/gynekologimottagning-kvinnohalsa-malmo/

  Vägbeskrivning

  Hitta hit:

  Du kan ta flera olika regionbussar och stadsbussar till busshållplatserna Södervärn eller Tandvårdshögskolan. Du kan även ta tåg till station Triangeln (södra uppgången). På hållplats Tandvårdshögskolan kan du lätt byta från stadsbuss till linje 99 sjukhusbussen och stiga av på hållplats Sus Västra. Bussen är gratis.

  Hitta på plats:

  Du hittar oss på våningsplan 2.

  Till oss kommer du för att göra abort eller för att få råd om sexuell hälsa, graviditet, preventivmedel och abort. Vi följer också upp dig efter ett missfall, avvikande cellprov eller om du har utsatts för ett sexuellt övergrepp. Du kan också komma hit om du har ett beroende och är gravid eller om du planerar att bli gravid.

  Information till patienter

  Remisskrav

  Ja

  Information till besökare

  Besöksregler

  På den här mottagningen kan närstående inte följa med in.

  Anledningen är att lokalernas utformning gör det svårt att hålla de fysiska avstånd som krävs för att undvika smittspridning.

  Det går naturligtvis bra att närstående deltar i besöket via telefon eller videosamtal. När ni har videosamtal är det viktigt att andra personer inte hamnar i bild. Tänk också på att visa hänsyn till de runt omkring dig genom att ha samtalet på låg volym.

  Driftsform

  Driftsform: Landsting/Region