Bra Liv Hestra vårdcentralsfilial

Mogatan 7 A, Hestra

Visa på kartaVägbeskrivning

Telefonnummer
010-244 29 15
Öppet idag

Stängt

  Telefontid idag
  • 08:00 - 15:30

  Fler tider och telefonnummer

  Telefontider
  • Mån - Fre08:00 - 15:30
  Öppettider
  • Mån - Tis08:00 - 12:00
  • Mån - Tis13:00 - 15:30

  Besöksadress:
  Mogatan 7 A, Hestra
  Län, kommun:
  Jönköpings län, Gislaved
  Postadress:
  Gislaveds vårdcentral, Hestra filial, Mogatan 7 A, 330 27 Hestra

  Hestra vårdcentral är en del av Gislaveds vårdcentral. Det innebär ett nära samarbete och att du står skriven på Gislaveds vårdcentral, även om du besöker oss i Hestra.


  På vår mottagning i Hestra kan vi erbjuda besök till läkare och till sjuksköterska. I samarbete med Gislaveds vårdcentral erbjuder vi även andra typer av mottagningar, såsom astmamottagning, fysioterapi, arbetsterapi, fotvård, kurator.

  Vi tar emot barn och vuxna som är sjuka och behöver råd eller vård. Vi arbetar förebyggande och erbjuder hälso- och livsstilsrådgivning. Du kan även få hjälp med remisser till specialistvård, rehabilitering och uppföljning.

  Driftsform

  Driftsform: Region

  Information till patienter

  Om du skadat dig eller inte mår bra, kontakta oss på vårdcentralen. Använd våra e-tjänster eller ring oss för att exempelvis boka tid, av- och omboka tid, förnya recept på läkemedel eller fråga oss om något.

  Ring 1177 för sjukvårdsrådgivning dygnet runt. Sjuksköterskorna bedömer ditt behov av vård, ger dig råd och vägleder till rätt vårdmottagning när så behövs.

  När vårdcentralen är stängd, och ditt tillstånd inte kan vänta, kan du vända dig någon av länets tre kvälls- och helgöppna närakuter. Du når närakuten på telefon genom att ringa 1177. Du kan också boka en tid via närakuternas e-tjänster.

  Gäller det ett livshotande tillstånd - ring alltid 112!

  Ålder

  Vi tar emot patienter som är 1 år eller äldre.

  Till toppen av sidan