Barnavdelning Skellefteå

Barnavdelning 14, Skellefteå lasarett

Visa på kartaVägbeskrivning

Telefonnummer
090-785 91 54
Telefontid idag

Stängt

  Fler tider och telefonnummer

  Telefontider
  • Mån - Fre07:30 - 16:00 Knappval

  Besöksadress:
  Barnavdelning 14, Skellefteå lasarett
  Län, kommun:
  Västerbottens län, Skellefteå
  Postadress:
  Skellefteå lasarett, 93186 Skellefteå

  På barn- och ungdomsmedicinska avdelningen vårdas barn i alla åldrar, från nyfödda till tonåringar. Sammanlagt har vi åtta vårdplatser på avdelningen, varav två är avsedda för nyfödda, sjuka barn.


  Hos oss vårdas och utreds barn från olika kliniker vid lasarettet – kirurgen, ortopeden, öron och barn- och ungdomskliniken. Läkare från respektive klinik har det medicinska ansvaret för dessa inneliggande barn. På avdelningen finns barnsjuksköterskor, undersköterskor, barnsköterskor, läkare, lekterapeut och lärare. Vi arbetar i vårdlag och det innebär att samma personal så långt det är möjligt tar hand om ditt barn under vårdtiden. Varje patient har rätt till en patientansvarig läkare. Vi försöker också att bland övrig personal utse personer som tar ett övergripande ansvar för omvårdnaden av just ditt barn under hela vårdtiden.

  Om du vill prata med er läkare, ring 090-785 91 54 och tryck 1 så bokas du in via sköterskan.

  Driftsform

  Driftsform: Region

  Information till patienter

  Vi ser gärna att en förälder är hos barnet under vistelsen på lasarettet. En vårdnadshavare får bo i samma rum som barnet.

  Remisskrav

  Ja

  Information till dig som ska besöka någon

  Besöksregler

  Mamma, pappa och syskon är alltid välkomna till avdelningen. För kompisar och anhöriga är det fria besökstider, men ofta passar det bäst att komma på eftermiddagar eller kvällar. Besökares ytterkläder lämnas i garderoben vid vår entré.

  Till toppen av sidan