Barnavårdscentralen Familjecentralen Strängnäs, Vårdcentralen Strängnäs

Eskilstunavägen 34

Visa på kartaVägbeskrivning

Telefonnummer
Växeltelefon

Öppettider
DagÖppettiderKommentarer
Måndag08.00–16.00
Tisdag08.00–16.00
Onsdag08.00–16.00
Torsdag08.00–16.00
Fredag08.00–15.00
LördagStängt
SöndagStängt

Besöksadress:
Eskilstunavägen 34
Län, kommun:
Södermanlands län, Strängnäs
Postadress:
Vårdcentralen Strängnäs, Barnavårdscentralen Familjecen, Familjecentralen i Strängnäs, 631 88 Eskilstuna

Vägbeskrivning

Hitta hit:

För att ta del av rekommenderad färdväg, besök Sörmlandstrafikens webbplats (www.sormlandstrafiken.se) eller hämta karta från Eniro (www.eniro.se).

Familjecentralen är en verksamhet som vänder sig till alla blivande föräldrar och småbarnsföräldrar med barn i åldern 0-6 år. Familjecentralen vill skapa en mötesplats för familjer, där man kan knyta kontakter, få information, kunskap, råd och stöd. Familjecentralen är ett samarbete mellan Strängnäs kommun och Region Sörmland. Här finns barmorskemottagning, barnavårdscentral, öppen förskola och socialtjänst.

Vi är måna om att ditt barn får en bra start i livet. BVC erbjuder hälsovård till barn i åldern 0-6 år. Vi följer ditt barns hälsa och utveckling och ger barnet vaccinationer utefter det nationella vaccinationsprogrammet. Alla besök på Barnavårdscentralen tidsbokas och är kostnadsfria. Då vi tillhör en Familjecentral har vi möjlighet till ett nära samarbete med barnmorskor, socialtjänst och personal på öppna förskolan. Vi har också ett väl utvecklat samarbete med barnläkare och barn- och föräldrapsykolog.

Vi som arbetar på BVC är specialistutbildade sjuksköterskor. Målet för vår verksamhet är bästa möjliga hälsa och utveckling hos ditt barn utifrån ditt barns förutsättningar. Vi bistår gärna med råd och stöd längs vägen. Vår utgångspunkt är att det är du som förälder som känner ditt barn bäst!

Driftsform: Region

Till toppen av sidan