BB-avdelningen Hallands sjukhus Varberg, Varberg

Huvudentré

Visa på kartaVägbeskrivning

Telefonnummer

0340-48 12 83

Öppet idag

  • Dygnet runt

Telefontid idag

  • Dygnet runt

Fler tider och telefonnummer

Telefontider

  • Mån - SönDygnet runt

Öppettider

  • Mån - SönDygnet runt
Besöksadress:
Huvudentré
Län, kommun:
Hallands län, Varberg
Postadress:
BB-avdelningen Varberg, Hallands Sjukhus Varberg, Träslövsvägen 68, 43281 Varberg

Vår målsättning på BB-avdelningen är att medverka till att ni tillsammans med ert nyfödda barn får en så bra start som möjligt.

Driftsform

Driftsform: Region

Information till dig som ska besöka någon

Besöksregler

På grund av risk för att de nyfödda ska smittas av olika infektioner råder särskilda besöksrestriktioner. Enbart barnets föräldrar och syskon kan besöka BB-avdelningen Varberg

Publicerad: 2021-10-06

Just nu är det stor spridning av RS-virus i samhället. En RS-virusinfektion brukar börja som en vanlig förkylning. Nästan alla barn får en infektion med RS-virus under de första två levnadsåren. Oftast är sjukdomen lindrig, men barn under ett år och barn som tillhör en riskgrupp kan bli allvarligt sjuka. Läs mer om viruset här.

  • På BB-avdelningen Hallands sjukhus Varberg erbjuds alltid familjerum där ni kan vara tillsammans och ta hand om ert barn. Tanken med familjerum är att hela familjen ska få lära känna sin nya medlem och hjälpas åt med vården av barnet.

  • Du som är gravid eller nyss fött barn har möjlighet att delta i graviditetsenkäten och svara på frågor om hur du upplever vården och din egen hälsa. Varje graviditet och förlossning är unik, därför är det viktigt att just du deltar. Fyll i enkäten här.

Till toppen av sidan