Förlossningsavdelningen Hallands sjukhus Varberg, Varberg

Huvudentré

Visa på kartaVägbeskrivning

Telefonnummer
0340-48 12 69
Öppet idag
  • Dygnet runt
Telefontid idag
  • Dygnet runt

Fler tider och telefonnummer

Telefontider
  • Mån - SönDygnet runt
Öppettider
  • Mån - SönDygnet runt

Besöksadress:
Huvudentré
Län, kommun:
Hallands län, Varberg
Postadress:
Förlossningsavdelningen, Hallands sjukhus Varberg, Träslövsvägen 68, 43281 Varberg

Vägbeskrivning

Hitta hit:

Från E 6:an följ skyltarna till Varberg/Sjukhus.

Till oss kommer du när du ska föda ditt barn. Du kommer tillsammans med din partner eller annan närstående som du vill ska vara med under förlossningen. Till stöd och hjälp vid din förlossning finns ett förlossningsteam som består av barnmorskor, undersköterskor, förlossningsläkare, barnläkare och anestesiläkare.


BB Varberg är stolta över sin verksamhet. Som stöd och hjälp under din förlossning och eftervårdstid finns vår kunniga och engagerade personal som har som mål att du ska få en trygg och säker förlossningsupplevelse.

För gravida med behov av akut vård finns det möjlighet att parkera vid akutentrén (platser märkta "Förlossning"). Gå in genom akutmottagningens entré och genom väntrummet. Gå genom glasdörrarna och upp för trappan.


På de parkeringsplatser som är märkta med "4 timmar", behövs en p-skiva som ni kan köpa i centralreceptionen (entrén vid Apoteket) eller på akutmottagningen. På de parkeringsplatser som är märkta med bara "P" kan ni parkera utan p-skiva.

Driftsform

Driftsform: Region

Här har vi samlat information som kan vara bra att läsa.

  • Du som är gravid eller nyss fött barn har möjlighet att delta i graviditetsenkäten och svara på frågor om hur du upplever vården och din egen hälsa. Varje graviditet och förlossning är unik, därför är det viktigt att just du deltar. Fyll i enkäten här.

  • Här har vi samlat information som kan vara bra att läsa.

Till toppen av sidan