Förlossningsavdelningen Hallands sjukhus Varberg, Varberg

Huvudentré

Visa på kartaVägbeskrivning

Telefonnummer:

0340-48 12 69

Öppet idag

  • Dygnet runt

Telefontid idag

  • Dygnet runt

Fler tider och telefonnummer

Telefontider

  • Mån-SönDygnet runt

Öppettider:

  • Mån-SönDygnet runt
Besöksadress:
Huvudentré
Län, kommun:
Hallands län, Varberg
Postadress:
Förlossningsavdelningen, Hallands sjukhus Varberg, Träslövsvägen 68, 43281 Varberg

Vägbeskrivning

Hitta hit:

Från E 6:an följ skyltarna till Varberg/Sjukhus.

  • De flesta frågor inför förlossningen kan bearbetas genom samtal på Kvinnohälsovården. Auroramottagningen finns som ett komplement för dig som har svår förlossningsrädsla.

    Du kan ensam, eller tillsammans med din partner, komma till förlossningsavdelningen för samtal med en erfaren barnmorska från vårt Aurorateam. Även förlossningsläkare ingår i detta team. En planering av din kommande förlossning görs med utgångspunkt i din rädsla och eventuella tidigare upplevelser.

    Du får kontakt med Aurorateamet genom att din barnmorska på Kvinnohälsovården skriver en remiss till BB Varberg.

Till oss kommer du när du ska föda ditt barn. Du kommer tillsammans med din partner eller annan närstående som du vill ska vara med under förlossningen. Till stöd och hjälp vid din förlossning finns ett förlossningsteam som består av barnmorskor, undersköterskor, förlossningsläkare, barnläkare och anestesiläkare.


BB Varberg är stolta över sin verksamhet. Som stöd och hjälp under din förlossning och eftervårdstid finns vår kunniga och engagerade personal som har som mål att du ska få en trygg och säker förlossningsupplevelse. Möjlighet till familjerum, där ni kan vara tillsammans hela familjen och lära känna ert barn, det kan vi alltid erbjuda.

För förlossningspatienter finns det möjlighet att parkera vid akutentrén (platser märkta "Förlossning") eller på den stora parkeringen i närheten. Gå in genom akutmottagningens entré och genom väntrummet. Gå genom glasdörrarna och upp för trappan.


På de parkeringsplatser som är märkta med "4 timmar", behövs en p-skiva som ni kan köpa i centralreceptionen (entrén vid Apoteket) eller på akutmottagningen. På de parkeringsplatser som är märkta med bara "P" kan ni parkera utan p-skiva.

Information till patienter

Inför ett av ditt livs stora händelser vill vi gärna visa vad vi kan erbjuda dig på BB Varberg. Därför hälsar vi dig hjärtligt välkommen på besök!

För att grupperna inte skall bli för stora så är det obligatoriskt att ni anmäler er om ni vill delta. Boka tid för visning av förlossningen via våra E-tjänster här ovan. Vid problem att boka visning kan du kontakta koordinatorn på telefon 0340-64 69 95 på vardagar klockan 8-15.

Samling utanför akutmottagningens entré, där personal möter upp för vidare eskort till förlossningen. Välkomna!

Driftsform

Driftsform: Landsting/Region