Audionommottagningen i Östhammar

Fyrhuset, Vårdcentrum, Lasarettsvägen, Östhammar

Visa på kartaVägbeskrivning

Telefonnummer
Telefontider
DagÖppettiderKommentarer
Måndag09.00–11.00
Tisdag09.00–11.00
Onsdag09.00–11.00
Torsdag09.00–11.00
FredagStängt
LördagStängt
SöndagStängt
Växeltelefon

Besöksadress:
Fyrhuset, Vårdcentrum, Lasarettsvägen, Östhammar
Län, kommun:
Uppsala län, Östhammar
Postadress:
Region Uppsala, Audionommottagningen Östhammar, 751 85 Uppsala

Vägbeskrivning

Hitta hit:

För att få aktuell vägbeskrivning till oss, gå till www.eniro.se eller www.hitta.se. Vill du få information om busslinjer och tidtabeller, kontakta Upplandslokaltrafik eller sök på www.ul.se.

På Audionommottagningen hjälper vi dig som är över 20 år och har nedsatt hörsel. Du behöver ingen remiss för att komma till oss. En audionom kontrollerar din hörsel och provar ut hörapparat eller andra hörhjälpmedel som passar dina behov och önskemål. Vi ger också service och reparerar dina hörhjälpmedel.


När du kontaktar oss via våra e-tjänster når du Region Uppsalas audionommottagning i Enköping, Tierp, Heby, Uppsala och Östhammar.


Verksamhetschef Agneta Nilsson Palm

Driftsform: Region

 • Audionommottagningen erbjuder service om du behöver justera eller reparera dina hörhjälpmedel. Kontakta oss för att boka ett servicebesök.

 • Om du inte längre behöver ditt hjälpmedel ska du lämna tillbaks det till Audionommottagningen, Region Uppsala.Du kan också skicka hjälpmedlet i ett paket till mottagningen.

  Var noga med att ange ditt personnummer när du lämnar tillbaka ett hjälpmedel.

  Kontakta oss gärna om du har frågor kring återlämning av hjälpmedel.

 • Det finns olika hjälpmedel för dig som har nedsatt hörsel. Det vanligaste hjälpmedlet är en hörapparat. Det finns flera olika slags hörapparater att välja mellan.

  Hörapparaterna ser nästan likadana ut, men kan fungera lite olika. Vissa apparater sitter bakom örat och andra placeras i örat. Här kan du läsa mer om hörapparater och andra hjälpmedel.

  Tillsammans med din audionom bestämmer ni vilken hörapparat som passar dig och dina behov. Här kan du läsa mer om vilka hörapparater som Region Uppsala kan erbjuda.

Åldersregler

Vi tar emot patienter som är 20 år eller äldre.

Till toppen av sidan