Arbetsterapin Mjölby, Rehab väst

Burensköldsvägen 24, plan 1, väntrum röd, Mjölby

Visa på kartaVägbeskrivning

Telefonnummer

010-105 99 15

Telefontid idag

 • 07:30 - 12:30

Fler tider och telefonnummer

Telefontider

 • Mån - Fre07:30 - 12:30
Besöksadress:
Burensköldsvägen 24, plan 1, väntrum röd, Mjölby
Län, kommun:
Östergötlands län, Mjölby
Postadress:
Rehab Väst, Burensköldsvägen 24, 595 32 Mjölby

Arbetsterapeuten vänder sig till dig som är i behov av rehabilitering på grund av sjukdom, skada eller livsstilsrelaterade besvär. Vi ger dig stöd i din rehabilitering med målsättningen att förbättra dina möjligheter att vara aktiv och fungera i vardagen. Målet är också att ge kunskap och verktyg som hjälper dig att ta ansvar för din egen hälsa.

Driftsform

Driftsform: Region

Information till patienter

Remisskrav

Nej

 • Du kan träffa oss digitalt via appen Din vård.
  Har du en pågående kontakt med oss, kan du i samråd med din behandlare bokas in på ett digitalt besök. Ta kontakt med din vårdgivare samt se länken nedan.

  Din vård

 • I samband med skada eller sjukdom i handen påverkas förmågan att klara vardagliga aktiviteter, arbete samt fritidsaktiviteter.
  Arbetsterapeut utför bedömning, behandling, träning, rådgivning, undervisning samt utprovning av avlastande stöd för handled. Gäller det övriga hjälpmedel, kontakta arbetsterapeut i hemkommun.

  Telefonnummer: 010-105 99 15. Knappval 2

   

 • Smärthantering i grupp - en behandlingsmodell för personer med långvarig/återkommande värk/smärta.Syftet med behandlingen är att ge personer med långvarig smärta verktyg att hantera smärtan i stunden och över tid. I teamet ingår arbetsterapeut och fysioterapeut.
  Kurser hålls i Motala och Mjölby.

  Telefonnummer: 010-105 99 15. Knappval 2

Till toppen av sidan