Adhd-mottagningen, Halmstad

Vindrosvägen 4

Visa på kartaVägbeskrivning

Telefonnummer

035-13 48 87

Öppet idag

Stängt

  Telefontid idag

  Stängt

   Fler tider och telefonnummer

   Telefontider

   • Mån-Fre08:00 - 16:00

   Öppettider

   • Mån-Fre08:00 - 16:00
   Besöksadress:
   Vindrosvägen 4
   Län, kommun:
   Hallands län, Halmstad
   Postadress:
   Adhd-mottagningen Halmstad, Hallands sjukhus, 301 85 Halmstad
   Publicerad: 2020-12-22

   Ett videobesök med vården innebär att du träffar hälso- och sjukvårdspersonal genom din mobil, läsplatta eller dator istället för att komma till mottagningen. Det är bra om du är i en lugn miljö – både för din egen skull och för att den du pratar med ska höra vad du säger. Videobesök motsvarar i innehåll ett vanligt besök, tar ungefär lika lång tid och kostar samma som ett besök på mottagning. En faktura på patientavgiften skickas hem till dig.
   Ansluta till ett videobesök med vården

    

   Adhd-mottagningen inom BUP Halland finns i Halmstad och tar emot patienter från hela länet. Här bedömer man om ett barn uppfyller kri­terierna för adhd och i sådana fall startar mottagningen också en basbehandling. Här arbetar läkare, sjuksköterska och sekreterare.


   Adhd är den vanligaste orsaken till kontakt med BUP. Ofta kan enkla åtgärder ha stor effekt. Långa väntetider till utredning har inneburit att bra vård ofta ges alldeles för sent. Med den här mottagningen har vi ett snabbspår för dem som har en okomplicerad adhd.


   Vi erbjuder ett besök för bedömning och de som får medicin får två besök till en sjuksköterska. Dessutom ger vi en föräldrautbildning, - Vägledande utbildning om adhd, i storgrupp. Principen är att ge enkla insatser snabbt.


   Första gången man tar kontakt med BUP i Halland ska man alltid ringa BUP-linjen, tel 010-476 19 99.

   Information till patienter

   Remisskrav

   Ja, från annan vårdgivare eller egenremiss via BUP-linjen.

   Driftsform

   Driftsform: Landsting/Region