Vården i Halland

Anmäl dig till ditt bokade besök via mobilen

Innehållet gäller Halland

Anmäl dig och betala

Du som får ett sms med länk från Region Halland kan anmäla dig 60 minuter innan ditt besök och betala via din mobiltelefon. Om du inte fått ett sms så anmäl dig på incheckning.regionhalland.se. Har du inte möjlighet att anmäla dig via mobiltelefon går du till receptionen och anmäler dig. 

Du som är vårdnadshavare kan logga in och anmäla ditt barn under 13 år till sitt besök. Från 13 år behöver man logga in och anmäla sig själv till besöket. 

Du betalar samtidigt ditt besök och kan välja att betala med kort eller faktura. Systemet känner av om du har frikort eller om besöket är utan patientavgift.

Har du inte fått ett sms?

Meddela personalen om du inte fick sms och du vill ha det från och med nu. Du kan också logga in här på 1177.se, välja den mottagning det gäller och anmäla att du vill ha sms-påminnelser där. 

Vissa besök kan dock inte anmälas via mobiltelefon. Då får du heller inget sms. 

När du anmält dig

När du anmält dig kan du gå direkt till mottagningens väntrum så kallar vi på dig när det är din tur. På vissa psykiatriska mottagningar finns det en sluss, då måste du passera receptionen. 

Tänk på att kontrollera noga om ditt besök är på mottagning, via video eller telefon så du är på rätt plats när din besökstid börjar.  

Ibland går det inte att anmäla via mobiltelefon

Om den person som har en bokad tid till vården inte har BankID eller annan e-legitimation går det inte att logga in i tjänsten och anmäla sig till besöket.

Anmälan till besök via mobiltelefon fungerar inte för besök hos folktandvården eller röntgen eftersom de inte har samma system.

Till toppen av sidan