VANLIGA FRÅGOR OCH SVAR OM E-TJÄNSTERNA

Jag hittar inte min mottagning när jag har loggat in. Hur gör jag?

Fråga

Jag hittar inte min mottagning när jag loggat in. Hur ska jag göra?

Svar

För att hitta en mottagning och dess e-tjänster behöver du först söka fram mottagningen. När du har loggat in hittar du en ruta med rubriken Mottagningar och bredvid knappen Hitta och lägg till. Klicka på knappen Hitta och lägg till och sök fram mottagningen du vill hitta. Du kan söka både på namn och stad eller bara stad samt på vilken typ av mottagning det är.

Om det inte fungerar kan du testa att söka fram mottagningen på 1177.se. När du har hittat mottagningen på 1177.se kan du se om den erbjuder e-tjänster och i sådana fall vilka. Klicka på det du vill göra, då kommer du till sidan för att logga in. Sedan kommer du direkt till mottagningen när du har loggat in.

Kontakta supporten om du ändå inte hittar mottagningen. Du kan kontakta supporten genom att fylla i det här formuläret eller genom att ringa telefonnummer 0770-72 00 00. Du kan ringa alla dagar från klockan 6 till 22.

Hitta mottagningar i ett annat landsting eller annan region

Du kan bara söka fram mottagningar i det landsting eller den region som du är folkbokförd i. Här kan du läsa mer om hur du kontaktar en mottagning i ett annat landsting eller region än där du bor.

Till toppen av sidan