Telefonnummer och Öppettider

0490-860 00
Öppet idag:
Dygnet runt

Övriga tider och telefonnummer

Öppettider:
Mån-sön Dygnet runt
Växeltelefon:
0490-860 00

ADRESS

Besöksadress
Östra Kyrkogatan 48, Västervik
Län, kommun
Kalmar län, Västervik
Postadress
Västerviks sjukhus
593 81 Västervik
Vägbeskrivning

Västerviks sjukhus ligger nära järnvägsstationen med närhet till Västerviks centrum. Lättast anländer man till sjukhuset via huvudentrén på Östra Kyrkogatan. Kommer du med bil kan du parkera på någon av de parkeringsplatser som finns på sjukhusområdet. Kalmar Länstrafik har flera busslinjer som passerar sjukhuset med täta mellanrum. Busshållplatser finns placerade i nära anslutning till sjukhusets infarter.

Vårt utbud

Här hittar du kontaktuppgifter till de mottagningar och avdelningar som finns på sjukhuset, samt övrig service och information inför ditt besök.

Inför ditt besök på sjukhuset

Här får du tips om sådant som är bra att veta för dig som patient, anhörig eller besökare på sjukhuset. Här finns till exempel information om besökstider, patientavgifter, var du hittar parkering och hur du får ersättning för sjukresor.

Inför ditt besök på sjukhuset

Övrig service på sjukhuset A-Ö

Apotek Lejonet
Hus 11.

Cafeteria och kiosk
Café & kiosk Smultronstället, hus 21 och Cafeteria Långvården, hus 12.

Patienthotellet
Hus 7. Boende för patienter och anhöriga.

Restaurang Blåklinten
Hus 21, plan 5. Restaurangmeny och patientmatsedel.

Sjukhuskyrka
Andaktsrum i hus 21.

Team Olmed
Ortopedtekniska hjälpmedel, hus 9.

Om oss

Västerviks sjukhus är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB. Hit kommer du som behöver ha specialistvård av något slag. Med bred kompetens och hög specialisering ger vi god vård och trygghet åt invånarna i norra Kalmar län.

Information till patienter

Besökstiderna skiljer sig åt mellan olika avdelningar. BB-avdelning, pappa och syskon fria besökstider, annan närstående efter överenskommelse. Intensivvårdsavdelning, efter överenskommelse. Ortopedavd 3, Kirurgavd 1 och 2 samt psykiatriska avdelningar dagligen kl.15-19. Övriga avdelningar, fria besökstider. Undvik parfym när du ska besöka sjukhuset. Vissa avdelningar har blomförbud. Kontakta avdelningspersonal om vad som gäller.

Ålder:
Vi tar emot patienter i alla åldrar.

Läs mer på 1177 Vårdguiden

Driftsform:
Landsting/Region.