Patienthotellet Västervik

Östra kyrkogatan 48, Västervik

Visa på kartaVägbeskrivning

Telefonnummer
0480-841 00
Öppet idag

Stängt

  Telefontid idag

  Stängt

   Fler tider och telefonnummer

   Telefontider
   • Mån - Fre07:00 - 16:00
   Öppettider
   • Mån - Tor07:00 - 16:00
   • Fre07:00 - 14:00

   Besöksadress:
   Östra kyrkogatan 48, Västervik
   Län, kommun:
   Kalmar län, Västervik
   Postadress:
   Västerviks sjukhus, 593 81 Västervik

   Vägbeskrivning

   Hitta hit:

   Patienthotellet ligger på Västerviks sjukhus i hus 7, källarvåningen. Hus 7 ligger till höger om huvudentrén. Lättast kommer du till oss genom att gå in via samma ingång som går till Barn- och ungdomsmottagningen, BB-gynavdelning 89 och Onkologiska behandlingsenheten.

   Hos oss kan du som patient eller anhörig boka rum för övernattning. Vi har fem dubbelrum och ett enkelrum av enklare standard med gemensamma toaletter och dusch. Som gäst får du även tillgång till ett gemensamt tv-rum, en matsal samt ett pentry som är utrustat med mikrovågsugn kaffebryggare, vattenkokare samt kyl och frys. Välkommen!

   Driftsform

   Driftsform: Region

   Här hittar du information om Patienthotellet Västervik.

   • Hotellets rum är av enklare standard och finns både som enkelrum och dubbelrum. De är utrustade med tv, trådlöst nätverk, toalett och dusch. Sänglinne och handduk finns på rummet. Du bäddar i och ur på egen hand. Rummet städas måndag-fredag.

    Eftersom hotellet ligger på sjukhuset är det inte tillåtet att röka, dricka alkohol, använda droger, ha levande ljus, ha med husdjur eller använda egna sängkläder.

    Övrigt
    Det finns även ett gemensamt tv-rum och ett gemensamt kök, som är utrustat med kaffeautomat, spis, kyl, frys och mikrovågsugn. 

   • Du kan boka ditt rum på olika sätt:

   • Kostnaden för rummet faktureras till dig i efterhand. Priser per person per dygn:

    • Patienter 100 kr (under 20 år kostnadsfritt)
    • Anhöriga 160 kr
    • Personal 200 kr
    • Övriga 250 kr

    Du betalar också 100 per person för sänglinne och handduk. Om något inträffar som gör att du behöver rent linne eller bor under en längre tid behöver vi på grund av hygienregler byta ut ditt sänglinne och handduk. Då debiteras du ytterligare 100 kronor.

   • Incheckning kan ske på ankomstdagen från klockan 14:00. Du hämtar din nyckel i informationen vid huvudentrén. Öppetider: måndag- torsdag 07:00-16:00, fredag 07:00-14:00

    Sjukhusets entrédörrar är låsta mellan klockan 19:00 - 06:00. Då behöver du ett passerkort för att ta dig in. Detta hittar du på rummet.

    Utcheckning sker senast klockan 12:00 på avresedagen. Om rummet inte är tömt vid tiden för utcheckning, kan du debiteras en avgift på 500 kronor.

   Till toppen av sidan