Vårdcentralen Veddige, Veddige

Västra Ringvägen 11

Visa på kartaVägbeskrivning

Telefonnummer

0340-48 20 50

Öppet idag

Stängt

  Telefontid idag

  Stängt

   Fler tider och telefonnummer

   Telefontider

   • Mån - Tor07:30 - 16:30
   • Fre07:30 - 15:30

   Öppettider

   • Mån - Tor08:00 - 17:00
   • Fre08:00 - 16:00
   Besöksadress:
   Västra Ringvägen 11
   Län, kommun:
   Hallands län, Varberg
   Postadress:
   Vårdcentralen Veddige, Västra Ringvägen 11, 432 67 Veddige
   Webbplats:
   https://www.regionhalland.se/vardcentralen-halland/
   Publicerad: 2021-01-05

   Vaccination mot covid-19 sker under hela våren. Du kommer få vaccinera dig utan kostnad – men först när det är dags för den grupp som du tillhör. Ordningen har tagits fram av Folkhälsomyndigheten för att de personer som behöver skyddas mest ska få vaccin först.

   Hjälp oss i vården – boka tid för vaccination mot covid-19 när det är dags för dig, men inte tidigare, och försök undvika att ringa oss eller 1177 om vaccinationen. Följ istället aktuell information och uppdateringar på 1177.se/Halland.

   Publicerad: 2020-04-17

   Nu erbjuder vi rådgivning, bedömning och uppföljning via video. Ett enkelt och tryggt sätt att komma i kontakt med våra, läkare, sjuksköterskor, kurator, BVC-sköterska, fysioterapeuter och arbetsterapeuter samt neurorehab. Boka ditt videobesök på 1177.se under e-tjänster. När det är dags för ditt videobesök loggar du in med mobilt BankID i appen Vårdcentralen Halland. Här kan du läsa med om hur det går till.

   Publicerad: 2020-05-05

   KBT är en förkortning av kognitiv beteendeterapi, en terapi som hjälper dig att göra viktiga förändringar för att må bättre. Nu kan du få den behandlingen via internet. Anmäl ditt intresse för att få behandling genom att enkelt logga in på vår e-tjänst.
   Läs mer om KBT på nätet.

   Bild på entrén vårdcentralen Veddige.

   Vårdcentralen, som ligger i Veddige samhälle har ett brett utbud. Utöver läkar- och distrikssköterskemottagning har vi BVC, sjukgymnastik, arbetsterapi, KBT-utbildad kurator och rehab-coach. Vårdcentralen har en Öppen Infektionsmottagning som är öppen måndag - fredag mellan kl. 09:00 - 11:00. Vi har även distriktssköterskor med specialistutbildning inom diabetes, astma/KOL och missbruksproblem. Vårdcentralen har egen behandlingsbassäng. Vi har även komplett distriktssköterskemottagning i Bua. Provtagning erbjuds vid alla enheterna. Vårdcentralen erbjuder en omfattande vaccinationsservice. Vid vårdcentralen finns ett välsorterat Apotek.

   Driftsform

   Driftsform: Region