Tandläkare Maria Åkesson, Ystad

Hamngatan 12B, Ystad

Visa på kartaVägbeskrivning

Telefonnummer

Öppettider
DagÖppettiderKommentarer
Måndag08.00–15.00
Tisdag07.30–17.00
Onsdag08.00–18.15
Torsdag08.00–17.15
Fredag07.30–17.00
LördagStängt
SöndagStängt

Besöksadress:
Hamngatan 12B, Ystad
Län, kommun:
Skåne län, Ystad
Webbplats:
http://www.ptj.se/tandlakare-maria-akesson

Vägbeskrivning

Hitta hit:

Mottagningen ligger mitt emot Hotell Continental

Välkommen till oss!


Vi är den lilla kliniken centralt i Ystad. Vårt mål är att du ska känna dig trygg samtidigt som vi hjälper dig med den tandvård som du kan behöva.

Friska, hela och rena tänder förbättrar både din allmänna hälsa och din livskvalité. Detta vill vi skapa genom en bra dialog och delaktighet i behandlingen för att på lång sikt ge dig som patient en god tandhälsa.


Vårt intresseområde och vår styrka ligger i tandvård för äldre vuxna. Barn och unga rekommenderas därför att söka vård hos någon med intresse för detta.

- Praktikertjänst finns inom vårdens alla områden. Vi är Sveriges största

hälso- och sjukvårdskoncern och har funnits i mer än 50 år. Våra 1 900 mottagningar ägs och drivs av oss som utför vården och leder arbetet i vardagen. Det gör att våra tandläkarmottagningar och vårdcentraler återkommande har högst patientnöjdhet enligt externa undersökningar. Läs mer på Praktikertjänst.se

- Är du inte nöjd med behandlingen du fått hos din tandläkare eller din tandhygienist och inte får gehör för ditt klagomål? Då kan du vända dig till Praktikertjänsts Reklamationsnämnd (PRN) telefon 010-1283600 eller via e-post till synpunkter@ptj.se

- Vill du delbetala din tandvård? Då kan vi erbjuda Tandvårdskonto. Prata med oss på mottagningen.

Till toppen av sidan