Tandhälsan Södra Vi, Södra Vi

Norra Storgatan 1

Visa på kartaVägbeskrivning

Telefonnummer

Öppettider
DagÖppettiderKommentarer
Måndag08.00–17.00
Tisdag08.00–17.00
Onsdag08.00–17.00
Torsdag08.00–17.00
Fredag08.00–13.00
LördagStängt
SöndagStängt

Besöksadress:
Norra Storgatan 1
Län, kommun:
Kalmar län, Vimmerby
Postadress:
598 71 Södra Vi
Webbplats:
http://www.ptj.se/tandhalsan-sodra-vi/

Vägbeskrivning

Hitta hit:

Mitt emot torget, två hus ifrån ICA affären. Rosa huset med ingång från baksidan

Söker du en bra tandläkare i Södra Vi? Då har du kommit rätt! Välkommen till vår moderna klinik med den senaste utrustningen. Mottagningen är tillgänglighetsanpassad och hemtrevlig. Vi arbetar för att du ska få tandvård av högsta kvalitet. Vårt mål är att du ska ha ett fräscht och vackert leende livet ut.


Tandläkare Mauro Villegas och tandläkare Enma Contreras De Villegas tar emot dig som patient och båda har lång erfarenhet som tandläkare. På mottagningen arbetar också tandhygienist Malin Kennberg och tandvårdspersonal Gladys Villegas, Karin Berghoff och Carina Nilsson.


Till oss är hela familjen välkommen. Vi har plats för nya patienter och om du behöver komma akut försöker vi ordna en tid åt dig. Utöver svenska pratar vi även engelska och spanska.

Välkommen till oss!

- Praktikertjänst finns inom vårdens alla områden. Vi är Sveriges största

hälso- och sjukvårdskoncern och har funnits i mer än 50 år. Våra 1 900 mottagningar ägs och drivs av oss som utför vården och leder arbetet i vardagen. Det gör att våra tandläkarmottagningar och vårdcentraler återkommande har högst patientnöjdhet enligt externa undersökningar. Läs mer på Praktikertjänst.se

- Är du inte nöjd med behandlingen du fått hos din tandläkare eller din tandhygienist och inte får gehör för ditt klagomål? Då kan du vända dig till Praktikertjänsts Reklamationsnämnd (PRN) telefon 010-1283600 eller via e-post till synpunkter@ptj.se

- Vill du delbetala din tandvård? Prata med oss på mottagningen.

Till toppen av sidan