Tandhälsan Osby, Osby

Klockaregatan 2, Osby

Visa på kartaVägbeskrivning

Telefonnummer
0479-313 60
Öppet idag

Stängt

  Fler tider och telefonnummer

  Öppettider
  • Mån12:00 - 18:00
  • Tis08:00 - 17:00
  • Ons08:00 - 18:00
  • Tor07:00 - 17:00
  • Fre07:00 - 13:00

  Besöksadress:
  Klockaregatan 2, Osby
  Län, kommun:
  Skåne län, Osby
  Webbplats:
  http://www.tandhalsanosby.se

  Vägbeskrivning

  Hitta hit:

  Vår praktik ligger ett par minuters gångväg från tåg- och busstation. Dygnsparkering finns längs Parallellvägen till tågspåren. Parkering finns även på gatorna utanför men var observant på att det krävs P-skiva och tiden man får lov att parkera varierar från 30 min till 2 timmar.

  Hos oss är hela familjen välkommen!


  Vi har erfarenhet av tandvårdsrädda patienter. Ni har möjlighet att få helkeramiska kronor framställda under ett besök. Vi erbjuder även implantat, estetisk och kosmetisk tandvård. Viss tandvård utförs via mikroskop och med laserteknik.


  Vi arbetar på uppdrag av Region Skåne avseende allmän barn- och ungdomstandvård. Är du mellan 0-23 år kostar ditt besök hos oss inget.

  Information till patienter

  - Praktikertjänst finns inom vårdens alla områden. Vi är Sveriges största

  hälso- och sjukvårdskoncern och har funnits i mer än 50 år. Våra 1 900 mottagningar ägs och drivs av oss som utför vården och leder arbetet i vardagen. Det gör att våra tandläkarmottagningar och vårdcentraler återkommande har högst patientnöjdhet enligt externa undersökningar. Läs mer på www.praktikertjanst.se

  - Är du inte nöjd med behandlingen du fått hos din tandläkare eller din tandhygienist och inte får gehör för ditt klagomål? Då kan du vända dig till Praktikertjänsts Reklamationsnämnd (PRN) telefon 010-1283600 eller via e-post till synpunkter@ptj.se

  - Vill du delbetala din tandvård? Prata med oss på mottagningen.

  Till toppen av sidan