Sundets Läkargrupp, Bjärred

Vikingavägen 1, Bjärred

Visa på kartaVägbeskrivning

Telefonnummer

046-29 73 70

Öppet idag

Stängt

  Telefontid idag

  Stängt

   Fler tider och telefonnummer

   Telefontider

   • Mån - Fre08:00 - 16:45

   Öppettider

   • Mån - Fre08:00 - 17:00
   Besöksadress:
   Vikingavägen 1, Bjärred
   Län, kommun:
   Skåne län, Lomma
   Postadress:
   Bjärred C, Vikingavägen 1, 237 31 Bjärred
   Webbplats:
   http://www.ptj.se/sundets-lakargrupp/start/

   Här får du hjälp med vanliga sjukdomar, såväl akuta som kroniska, och vi har möjlighet att göra hembesök när du inte kan komma till mottagningen. Vi arbetar med förebyggande hälso- och sjukvård och erbjuder bland annat hälsokontroller, hjälp att gå ner i vikt samt rökavvänjning. Vi har ett nära samarbete med specialister inom kardiologi, ortopedi, barnmedicin, psykiatrin samt Försäkringskassan med flera.

   Vi är ett privat alternativ till den offentliga vården. Vår målsättning är att finnas till hands när du behöver oss och att erbjuda dig hälso- och sjukvård med hög kvalité. Vi prioriterar förebyggande hälsoarbete. Vi erbjuder så långt som möjligt kontinuitet och möjlighet att vid varje icke akut besök träffa samma läkare.

   Vi erbjuder kontakt med distriktsköterskor, sjuksköterskor, diabetessköterska, undersköterska, sjukgymnaster, kiropraktor, arbetsterapeut samt äldrevårdsmottagning och psykolog. Kostnaden för besök och undersökningar är samma som på vårdcentralen. Frikort gäller.


   Nu kan du som är listad hos oss enkelt träffa en av våra läkare på distans. Allt du behöver är ett BankID och en internetuppkopplad dator, surfplatta eller mobil. Du hittar den digitala mottagningen på vår hemsida.

   Driftsform

   Driftsform: Privat

   Information till patienter

   Laboratoriets öppettider är måndag till torsdag klockan 08.00 till 16:00 samt fredagar klockan 08.00 till 12:00.

   Till toppen av sidan