Specialisttandvård parodontologi

Västra Ågatan 16, Uppsala

Visa på kartaVägbeskrivning

Telefonnummer:

018-611 63 80

Telefontid idag

Stängt

  Fler tider och telefonnummer

  Telefontider

  • Mån-Fre08:00 - 16:30 ej helgdag
  Besöksadress:
  Västra Ågatan 16, Uppsala
  Län, kommun:
  Uppsala län, Uppsala
  Postadress:
  Specialisttandvården Kaniken, Box 1813, 751 48 Uppsala
  Webbplats:
  http://folktandvardenuppsala.se

  Vägbeskrivning

  Hitta hit:

  För att få aktuell vägbeskrivning till oss, gå till www.eniro.se eller www.hitta.se. Vill du få information om busslinjer och tidtabeller, kontakta Upplandslokaltrafik eller sök på www.ul.se.

  Vi behandlar patienter med tandlossningssjukdomar, sjukdom kring tandimplantat och munslemhinneförändringar. Behandlingarna utförs med moderna metoder. Vi samarbetar med allmäntandvården och andra specialister på Kaniken kring uppbyggandet av skadade bett och svarar för insättande av implantat.

  Kanikens specialistcentrum tar emot patienter efter remiss. Förutom behandling arbetar vi med forskning och utveckling inom bland annat laser, telemedicin och utbildning av nya specialister. Vi arbetar över gränserna inom folktandvården, vilket ger dig som patient tillgång till en stor erfarenhet och kompetens. På många av Folktandvårdens kliniker finns tandvårdspersonal som talar ett eller flera språk. Vi kan utan kostnad boka tolk för språk, till dig som är döv, dövblind, vuxendöv och hörselskadad. Kontakta oss så hjälper vi dig.


  Verksamhetschef: Claes Svensson

  Arbetsledare: Carina Forsberg

  Information till patienter

  Remisskrav

  Ja

  Driftsform

  Driftsform: Landsting/Region