Samtalsmottagning barn och unga Älvdalen

Furuvägen 12, Älvdalen

Visa på kartaVägbeskrivning

Telefonnummer
0251-49 86 01
Öppet idag

Stängt

  Telefontid idag
  • Dygnet runtTelefonsvarare

  Fler tider och telefonnummer

  Telefontider
  • Mån - SönDygnet runt Telefonsvarare
  Öppettider
  • Mån08:00 - 17:00 Älvdalen
  • Tis09:30 - 16:00 Särna
  • Ons08:00 - 17:00 Älvdalen
  • Tor08:00 - 16:00 Älvdalen

  Besöksadress:
  Furuvägen 12, Älvdalen
  Län, kommun:
  Dalarnas län, Älvdalen
  Postadress:
  Samtalsmottagning barn/unga, Furuvägen 12, 796 30 Älvdalen
  Webbplats:
  http://www.regiondalarna.se

  Vi hjälper barn och unga upp till och med 17 år, med lindrig till måttlig psykisk ohälsa. Här finns kompetens och resurser att behandla bekymmer som ännu inte vuxit sig stora. Det kan till exempel handla om oro, nedstämdhet, ilskeutbrott, konflikter, stress eller sömnsvårigheter. Om det visar sig att fler resurser behövs för att reda ut problemen, får du hjälp med vidarehänvisning och remittering till rätt ställe.

  Vi kan tillhandahålla insatser från hälso- och sjukvård och kommun såsom råd, stöd, bedömning och behandling. Kontakten kan ske individuellt samt i grupp. I förekommande fall samarbetar vi med andra enheter inom Region Dalarna exempelvis vårdcentral samt med elevhälsa, skola och socialtjänst. Behandling planeras och genomförs oftast i samråd med barn/ungdom tillsammans med föräldrar.

  Till Samtalsmottagningen barn och unga kommer du genom att ringa direkt till mottagningen, via kontakt vid vårdcentral, barn- och ungdomsmedicin eller genom vårdförfrågan från exempelvis skola, ungdomsmottagning eller socialtjänst.

  Driftsform

  Driftsform: Region

  Till toppen av sidan