Psykiatrisk öppenvård Nybro

Tunnelgatan 6, Nybro

Visa på kartaVägbeskrivning

Telefonnummer
Telefontider
DagÖppettiderKommentarer
Måndag07.00–11.45
Tisdag07.00–11.45
Onsdag07.00–11.45
Torsdag07.00–11.45
Fredag07.00–11.45
LördagStängt
SöndagStängt
Växeltelefon

Öppettider
DagÖppettiderKommentarer
Måndag08.00–16.00
Tisdag08.00–16.00
Onsdag08.00–16.00
Torsdag08.00–16.00
Fredag08.00–14.00
LördagStängt
SöndagStängt

Besöksadress:
Tunnelgatan 6, Nybro
Län, kommun:
Kalmar län, Nybro
Postadress:
Tunnelgatan 6, 383 30 Nybro

Vägbeskrivning

Hitta hit:

Vi finns vid Nybro hälsocentral. Till oss kommer du från Västra Magasinsgatan in i entréplan eller från Tunnelgatan via bottenplan. Parkering finns på båda sidor. Vi finns högst upp på plan 3.

Entré till Psykiatrisk öppenvård Nybro

Till oss kommer du som har en psykisk ohälsa för att få psykiatrisk specialistvård. Du som kommer till oss kan exempelvis ha en neuropsykiatrisk funktionsnedsättning, ångest eller depression som kräver specialistvård, psykossjukdom, personlighetsstörning, bipolär sjukdom eller tvångssyndrom. Vi erbjuder utredning och behandling såväl individuellt som i grupp.

Driftsform: Region

Remisskrav

För att komma till oss behöver du en remiss från din hälsocentral alternativt lämna en egenremiss.

Vi tar emot dig som bor i Nybro eller Emmaboda.

PSYKIATRISK ÖPPENVÅRD I NYBRO SOMMARSTÄNGT

Den 24 juni till den 15 augusti kommer Psykiatrisk öppenvård i Nybro att vara sommarstängt.

Patienter som har en bokad tid för vård och behandling kommer att kallas till Länssjukhuset i Kalmar, Hälsogränd 1, hus 36, plan 3.

De patienter som får injektionsbehandling tas emot, av specialistpsykiatrin, på Nybro hälsocentral.

 • Om du vill fotografera eller filma inom Region Kalmar läns lokaler behöver du ett fototillstånd alternativt filmtillstånd. Detta gäller oavsett vilka av våra lokaler du besöker, av hänsyn till patientsekretessen samt anhörigas och andra besökares integritet. 

  För foto- respektive filmtillstånd kontakta Region Kalmar läns pressjour.

 • Det går bra att använda mobiltelefon i Region Kalmar läns lokaler, förutom inom särskilt utmärkta zoner på länets sjukhus. Vänligen respektera dessa mobilfria zoner, då mobilens strålning annars kan störa känslig teknisk utrustning. Fråga vår personal om du är osäker på vad som gäller.

 • Din sjukresa är kostnadsfri om du reser i den allmänna kollektivtrafiken så som buss eller tåg. I kallelsen till vårdbesöket medföljer en biljett för resa till och från vårdbesöket. Biljetten visar du upp vid ombordstigning samt vid biljettkontroll. Fotolegitimation ska också kunna visas upp.

  Läs mer om sjukresor i Kalmar län.

 • Vi strävar efter ett tobaks- och nikotinfritt Region Kalmar län. Ingen ska ofrivilligt utsättas för tobak eller nikotin i våra lokaler eller omgivande miljöer. Användning av tobak får därför endast ske på anvisade platser. Rökning får alltså inte ske direkt utanför någon av Region Kalmar läns entréer, på balkonger eller liknande. I kioskerna på länets sjukhus säljer vi ingen tobak.

 • Om du inte pratar svenska kan du ha rätt till en språktolk för att förstå informationen du får av en läkare eller någon annan inom vården eller tandvården. Du kan också få hjälp med tolkning om du har en funktionsnedsättning. I båda fallen kostar det inget extra att få hjälp av en tolk.

  Läs mer om språktolkning 

  Läs mer om tolktjänster vid funktionsnedsättning

 • Vi ber dig att visa hänsyn till patienter, anhöriga och medarbetare genom att inte ta med dig blommor eller använda parfym och starkt doftande hud- eller hårvårdsprodukter när du besöker oss. 

Till toppen av sidan