PBM Rehab Norrköping

Bråddgatan 9, Norrköping

Visa på kartaVägbeskrivning

Telefonnummer
010-182 29 00
Öppet idag

Stängt

  Telefontid idag

  Stängt

   Fler tider och telefonnummer

   Telefontider
   • Mån - Fre08:00 - 16:30
   Öppettider
   • Mån - Fre08:00 - 16:30

   Besöksadress:
   Bråddgatan 9, Norrköping
   Län, kommun:
   Östergötlands län, Norrköping
   Postadress:
   Psykiatripartners, Bråddgatan 9, 602 22 Norrköping
   Webbplats:
   https://info.pbm.se/pbm-rehab-norrkoping

   Vi bedriver rehabilitering i öppenvård för patienter med muskuloskeletala besvär. Vårt team består av flera fysioterapeuter, kiropraktor, psykolog och arbetsterapeut. Vi erbjuder insatser till dig med besvär i kroppens leder och muskler. Vi kan även hjälpa dig som lider av yrsel, huvudvärk, långvarig smärta, smärta förenad med lätt till medelsvår psykisk ohälsa, stress och oro. Vi erbjuder både fysiska och digitala besök. Behandling sker individuellt och/eller i grupp.


   På ditt första besök hos oss träffar du en av våra fysioterapeuter eller kiropraktorer för en första bedömning och därefter skapar vi en gemensam planering för din kontakt hos oss. Vi har ett brett utbud av behandlingsalternativ med bland annat individuell fysioterapi, medicinsk yoga, sömnskola, ACT-baserad smärtskola samt ryggskola.


   PBM Rehab Norrköping är en privat mottagning som arbetar på uppdrag av Region Östergötland. Patientavgift enligt Region Östergötland. Frikort gäller. Patienter är välkomna med eller utan remiss.

   Driftsform

   Driftsform: Privat

   Information till patienter

   Remisskrav

   Nej

   Till toppen av sidan