Öppenvårdmottagningen Linköping, Psykiatripartners Vuxna

S:t Larsgatan 3, våning 6, Linköping

Visa på kartaVägbeskrivning

Telefonnummer
010-205 01 00
Öppet idag
  • 08:00 - 16:00
Telefontid idag
  • 08:00 - 16:00

Fler tider och telefonnummer

Telefontider
  • Mån - Fre08:00 - 16:00
Öppettider
  • Mån - Fre08:00 - 16:00

Besöksadress:
S:t Larsgatan 3, våning 6, Linköping
Län, kommun:
Östergötlands län, Linköping
Postadress:
Psykiatripartners Östergötland, S:t Larsgatan 3, våning 6, 582 24 Linköping

Psykiatripartners kommer från 17/10 2016 att bedriva psykiatrisk öppenvård för vuxna med mottagning i Linköping. Vårt uppdrag gäller all specialistpsykiatri förutom beroende- och demensvård. För dig som söker till gäller samma villkor som om du söker till annan vårdinrättning inom regionen.

Du har rätt att söka själv. Du kan också komma till oss med remiss från annan vårdgivare såsom primärvården, annan specialistvård eller socialtjänsten. Ibland räcker rådgivning per telefon annars bokas du för bedömning hos någon av våra behandlare.

Psykiatripartners driver och utvecklar sedan 2011 öppenvårdsbaserad Barn- och Ungdomspsykiatri i den västra länsdelen av Östergötland. Från 1/6 2016 har vi även Barn- och Ungdomspsykiatriska mottagningar i Linköping och Norrköping.

Driftsform

Driftsform: Privat

Behandling kan ske individuellt, i grupp och i familj och vi gillar att möta behovet där det finns. Därmed kan behandling ske på annan plats än på våra mottagningar, t ex i hemmet eller i skolan eller på arbetsplatsen.
Psykiatripartners genomför bedömning och behandling för psykiatriska tillstånd hos vuxna över 18 år. Dessa baseras på evidensbaserade medicinska, omvårdnadsteoretiska, psykologiska och psykosociala insatser som följer både nationella och regionala riktlinjer.
Från 1 juni 2016 övertar vuxenpsykiatrin i länet ansvaret för utredning och behandling av vuxna med autism, vilket tidigare hörde till Vuxenhabiliteringens uppdrag.

    Till toppen av sidan