Munkatandläkarna Ulrica Jakobsson, Ängelholm

Östra Storgatan 13, Munka-Ljungby

Visa på kartaVägbeskrivning

Telefonnummer

Öppettider
DagÖppettiderKommentarer
Måndag08.00–17.00
Tisdag07.00–18.00
Onsdag08.00–17.00
Torsdag07.00–18.00
Fredag08.00–17.00
LördagStängt
SöndagStängt

Besöksadress:
Östra Storgatan 13, Munka-Ljungby
Län, kommun:
Skåne län, Ängelholm
Webbplats:
http://www.munkatandlakarna.se

Vägbeskrivning

Hitta hit:

5 km öster om Ängelholm, utmed väg 13 ligger Munka-Ljungby. Vår praktik ligger mitt i byn, nära busshållplats och med gratis parkering. Munkatandläkarna är inhysta i Munkabygget, en stor tegelgul byggnad med bl a bibliotek beläget mitt emot Folkhögskolan

Hos Munkatandläkarna bedrivs fullständig allmäntandvård som lagningsterapi, kron/bro behandling, rotfyllning, implantat, estetisk tandvård, förebyggande vård och barntandvård. Vi är en liten, modernt utrustad praktik med två tandläkare, en tandhygienist och fyra tandsköterskor. Vi har återkommande besök av en käkkirurg som bl a utför implantatoperationer.

Förutom svenska tar vi engelska.

Har avtal med Region Skåne - allmän barn- och ungdomstandvård.

Praktikertjänst är en av Sveriges största vårdgivare med både de nöjdaste patienterna och medarbetarna. Vi är kooperativt ägda och styrda av 1200 ledande praktiker - bland annat tandläkare, tandhygienister, sjuksköterskor, läkare, fysioterapeuter och psykologer. Vår vision är långsiktigt hållbar vård för alla i hela Sverige. I över 60 år har vi tillsammans utvecklat svensk vård utifrån ett praktikerperspektiv och varje dag gör 8000 medarbetare verklig skillnad för våra patienter på 750 mottagningar i hela Sverige.

Till toppen av sidan