Mottagningen för psykisk funktionsnedsättning, Östersund

Residensgränd 3, 831 30 Östersund

Visa på kartaVägbeskrivning

Telefonnummer
063-15 37 12
Telefontid idag

Stängt

  Fler tider och telefonnummer

  Telefontider
  • Mån09:00 - 10:00
  • Tor13:00 - 14:00

  Besöksadress:
  Residensgränd 3, 831 30 Östersund
  Län, kommun:
  Jämtlands län, Östersund
  Postadress:
  Östersunds sjukhus, 831 83 Östersund

  Vägbeskrivning

  Hitta hit:

  ____ Besöksadress Residensgränd 3 (ingång gränden till vänster om Skatteverket). Faktura för besöket kommer att skickas till folkbokföringsadress.

  ____ Besöksadress Fältjägargränd 6, Område Psykiatri. Vänligen anmäl Dig och betala besöksavgiften i receptionen före besöket.

  Enheten för psykiskt funktionsnedsättning


  Till oss vänder du dig om du har behov av vård utifrån psykiska funktionshinder, neuropsykiatrisk problematik eller om du har psykostillstånd med tillhörande sjukdomstillstånd och funktionshinder. Tillsammans upprättar vi en vårdplan som vi regelbundet följer upp för att utvärdera dina målsättningar, för oss är det viktigt att ditt sociala nätverk involveras i planeringen om du önskar det.


  Du får kontakt med oss via remiss från din kontakt på hälsocentral eller inom specialistpsykiatrin. Du kan själv kontakta oss genom att göra en egen vårdbegäran. Länken för att logga in och göra egen vårdbegäran finns under rubriken Våra e-tjänster på psykiatriska mottagningen. Du hittar psykiatriska mottagningen nedan under relaterade mottagningar.

  Driftsform

  Driftsform: Region

  Information till patienter

  Ålder

  Vi tar emot patienter som är 18 år eller äldre.

  Till toppen av sidan