Mottagning Psykoonkologi Huddinge, Karolinska Universitetssjukhuset

Hälsovägen 13, C6:64 (Ingång Kuratorsklinken, plan 6), Huddinge

Visa på kartaVägbeskrivning

Telefonnummer
Telefontider
DagÖppettiderKommentarer
Måndag09.00–15.00
Tisdag09.00–15.00
Onsdag09.00–15.00
Torsdag09.00–15.00
Fredag09.00–15.00
LördagStängt
SöndagStängt
Växeltelefon

Öppettider
DagÖppettiderKommentarer
Måndag08.00–16.00
Tisdag08.00–16.00
Onsdag08.00–16.00
Torsdag08.00–16.00
Fredag08.00–16.00
LördagStängt
SöndagStängt

Besöksadress:
Hälsovägen 13, C6:64 (Ingång Kuratorsklinken, plan 6), Huddinge
Län, kommun:
Stockholms län, Huddinge
Postadress:
Hälsovägen 13, C6:64, 141 86 STOCKHOLM
Webbplats:
https://www.karolinska.se/for-patienter/alla-mottagningar-och-avdelningar-a-o/tema-cancer/huvud-hals-lung-och-hudcancer/psykoonkologi-mottagning-huddinge/

Vi är en öppenvårdsmottagning för dig som behandlas inom Tema Cancer i både Solna och Huddinge. Vi fokuserar främst på tiden under aktiv behandling och tidig rehabiliteringsfas. Vår mottagning finns både i Solna och i Huddinge. Att få en cancersjukdom kan innebära att man hamnar i psykologisk kris. Med utgångspunkt från dina behov behandlar vi med hjälp av stödjande och terapeutiska samtal, de problem som uppstår i samband med sjukdom och behandling. Vi uppmärksammar även behoven hos närstående och erbjuder stöd och behandling både individuellt, i par och som familj. Vi har också ett särskilt ansvar att beakta och stödja familjer med minderåriga barn.

På mottagningen finns en rehabkoordinator som kan stödja dig genom sjukskrivnings- och rehabiliteringsprocessen med fokus på återgång i arbete/studier i samband med din cancerbehandling.


Vi har även gruppverksamhet på vår mottagning, där mindfulness, skrivande, och samtal står i fokus.


Till denna specialistmottagning kommer du med remiss från en enhet inom Tema Cancer, Karolinska Universitetssjukhuset. I vissa fall tar vi även emot dig som är inskriven i ASIH. Be din läkare eller kontaktsjuksköterska skriva remiss till oss, så gör vi en individuell bedömning.

Remisskrav

Ja.

Vi har under våren bytt plattform för e-tjänster, du kan idag nå oss via Region Stockholms app för digitala vårdkontakter Alltid Öppet. Den laddas ned kostnadsfritt från Google Play och App Store till mobiltelefon eller surfplatta. Logga in med mobilt BankID.

Välj mottagning Mottagning Psykoonkologi Huddinge. I appen kan Du tex Av/omboka din tid, förnya ditt recept, förnya sjukintyg/intyg, kontakta oss, beställa sjukresor, beställa journalkopior.

Till toppen av sidan