Järfälla Tandvårdsteam, Järfälla

Drabantvägen 4, Järfälla

Visa på kartaVägbeskrivning

Telefonnummer
08-580 188 20
Öppet idag

Stängt

  Fler tider och telefonnummer

  Öppettider
  • Mån - Tor08:00 - 17:00
  • Fre08:00 - 12:00

  Besöksadress:
  Drabantvägen 4, Järfälla
  Län, kommun:
  Stockholms län, Järfälla
  Webbplats:
  http://www.tandlakarewerneman.se

  Vägbeskrivning

  Hitta hit:

  Vi finns mitt i Jakobsbergs centrum. Det finns gott om parkeringsmöjligheter i närheten av kliniken.

  Kliniken ligger ca 5 minuters promenad från Jakobsbergs pendeltågstation

  Vi bedriver allmäntandvård för både vuxna och barn. Vi har en bred kunskap inom allmäntandvård och ett nära samarbete med flera duktiga specialister.

  Vår vision är att skapa en god relation mellan patienter och medarbetare. Hos oss är alla välkomna oavsett ålder och behandlingsbehov. Vi har mycket god erfarenhet av patienter med tandvårdsrädsla, vilket vi tar på stort allvar och vi arbetar hela tiden för att alla som kommer till oss ska känna sig trygga under hela besöket.

  Vår strävan är att ge den bästa möjliga behandlingen till alla!

  Information till patienter

  - Praktikertjänst finns inom vårdens alla områden. Vi är Sveriges största

  hälso- och sjukvårdskoncern och har funnits i mer än 50 år. Våra 1 900 mottagningar ägs och drivs av oss som utför vården och leder arbetet i vardagen. Det gör att våra tandläkarmottagningar och vårdcentraler återkommande har högst patientnöjdhet enligt externa undersökningar. Läs mer på Praktikertjänst.se

  - Är du inte nöjd med behandlingen du fått hos din tandläkare eller din tandhygienist och inte får gehör för ditt klagomål? Då kan du vända dig till Praktikertjänsts Reklamationsnämnd (PRN) telefon 010-1283600 eller via e-post till synpunkter@ptj.se

  - Har avtal med Stockholms Läns Landsting - allmän barn- och ungdomstandvård. Ta kontakt med mottagningen för att lista ditt barn, därefter kallas barnet regelbundet till tandvården.

  Till toppen av sidan